KRALJ CIGANA NAJAVLJUJE POVRATAK NA TRON: / 'Morat ću mu slomiti čeljust i rebra i ostaviti ga na podu, a onda ćemo svi partijati'

Image
Foto: Profimedia

Meč u fokusu pažnje cijelog svijeta

15.6.2019.
20:15
Profimedia
VOYO logo

U nedjelju u Las Vegasu održat će se obrba između neporaženog 24-godišnjeg Nijemca Toma Schwarza i puno poznatijeg 30-godišnjeg linearnog prvaka teške kategorije, Britanca Tysona Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč će privući pažnju cijelog svijeta, a uoči njega Fury je jasno poručio - ja ću pobijediti i to jako brzo.

Iako je Shwartz autsajder, u modernom boksu su moguća iznenađenja, što je pokazao i poraz prvaka Anthonyja Joshue od Andyja Ruiza, no britanski boksač tvrdi da neće dopustiti iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarate s kraljem teške kategorije koji će Schwartza pročitati već nakon pet sekundi borbe i tada ću znati što trebam napraviti", rekao je Fury na vaganju uoči borbe i onda viknuo prema publici: "Bit će gotovo nakon jedne runde, prvo ću njega razbiti, a onda slijedi Ruiz!"

"Na žalost Toma Schwarza, morat ću mu slomiti čeljust i rebra i ostaviti ga na podu u Las Vegasu. A mi ćemo onda partijati! Piće na račun 'Kralja Cigana'", poručio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju u 4.20 sati uz komentare Filipa Brkića i Marija Preskara uživo pratimo novu borbu Tysona Furyja protiv Toma Schwarza na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo