OGLASIO SE IZBORNIK

KRAJAN OTVORENO O SUKOBU S NEZADOVOLJNIM IGRAČEM: ‘Žao mi je što Ćorić ne razumije situaciju’

Iza hrvatskih tenisača poraz je u finalu Davis kupa, Argentinci su u zagrebačkoj Areni osvojili “salataru”, a pogled na 2017. godinu ne budi optimizam. Dvoboj protiv Španjolske igrat će se u Hrvatskoj, a osim što HTS mora odabrati grad domaćin, izbornik Željko Krajan treba sastaviti repreztaciju u kojoj je upitno igranje Marina Čilića i Borne Ćorića.

“Normalno je da Marin razmišlja o pauzi. Sustav Davis kupa ne pogoduje igrače, sve više ih izbjegava nastupe”, kazao je Željko Krajan za 24 sata.

Narušen odnos Ćorića i Krajana

Sporan je i Borna Ćorić, kojega je izbornik, zbog nedovoljne oporavljenosti nakon operacije koljena, izostavio iz finalnog meča protiv Argentine, a uvrstio Franka Škugora.

“Nije mu lako, znamo koliko je dao za reprezentaciju. Da nije bilo njega, ne bismo ni došli do finala. Razumijem njegovo razočaranje, ali mi je žao što on ne razumije situaciju. On nije bio spreman”, kazao je izbornik.

Nakon finala koje je odgledao na tribinama, Ćorić je izjavio kako je “Krajan za njega završena priča”.

NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU! Ćorić poslao jasnu poruku: ‘Krajan je za mene završena priča’

Puno toga ostalo je sporno nakon izgubljenog finala u kojemu je Hrvatska vodila 2:1, a onda prednost prosula trećeg dana protiv Argentine. Dosta se govorilo i o podlozi koja je bila sporija od željene, što je više odgovaralo Argentincima.

‘Podloga nije bila problem’

“Istina je, mi smo birali podlogu, ali ne bismo se žalili da je bila malo brža. Na brzinu utječe dosta faktora, poput zraka, temperatura dvorane. Brzina je bila veća nego na polufinalu Zadru, mislim da to nije bilo problem”, kazao je na tu temu Krajan.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr