NAPOKON

KRAJ SAPUNICE: Najbolji igrač Dinama konačno donio odluku gdje će nastaviti karijeru?

Istina je da imam ponude i razgovaram s nekoliko jakih klubova, te je moguće da ove zime napustim Dinamo. Imam ugovor na još šest mjeseci, ali mogu otići i ranije. Vidjet ćemo, ali nisam zabrinut, rekao je Hilal Soudani u siječnju ove godine.

Međutim, ostao je Alžirac u Dinamu i nakon zime, ali je pitanje hoće li to biti slučaj i nakon ljeta. To bi mogli saznati u petak točno u podne. Za tada je, naime, Dinamo sazvao izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će gosti biti sportski direktor Romeo Jozak i Soudani.

Ako je suditi prema nedavnim slučajevima kada je sazvana izvanredna presica, lako je moguće da objave vijest koja će obradovati navijača – Soudani je potpisao novi ugovor!


Naime, u posljednjih mjesec dana Modri su krenuli u akcijju obnavljanja suradnje s igračima. Tako su vjernost klubu između ostalih produžili Ante Ćorić, Filip Benković, Dominik Liovaković, a potom i Armin Hodžić te Bojan Knežević.

Stoga je vrlo izvjesno da će se to dogoditi i u petak, ali naravno ne treba isključiti i da bi se moglo dogoditi suprotno.

Povratak na Net.hr