TAMO BI SIGURNO IGRAO

KRAJ KRAMARIĆEVIH MUKA: Ovaj klub dočekao bi ga kao spasitelja

Kratko je Andrej Kramarić bio u kombinacijama oko povratka u Dinamo. Plaća hrvatskog napadača koji ne igra u Leicesteru je 2,5 milijuna eura godišnje, što je previše ne samo za klub iz Maksimira, nego i talijanske prvoligaše, Torino u prvom redu.

No, kako piše talijanski stručnak za transfere Gianluca di Marzio, Kramarić neće ni u Hrvatsku ni u Italiju, nego na posudbu u Njemačku. Za hrvatskog napadača jako se zanima Hoffenheim. Ovaj bundesligaš je posljednji na ljestvici, sa samo 13 bodova u 17 utakmica, pa bi im Kramarić bio vrlo koristan u borbi za ostanak.  U 17 odigranih kola igrači Hoffenheima zabili su tek 17 golova.

Novi klub treba preuzeti plaću od 2,5 milijuna eura

Leicester u posudbi traži da novi Kramarićev klub u potpunosti preuzme njegovu plaću, na cijeli iznos doda još milijun eura i na ljeto ga vrati u Englesku.

Kramarić je ove sezone nastupio tek dvaput u Premier ligi za Leicester, na travnjaku proveo tek 22 minute u sastavu koji iznenađujuće ima isti broj bodova kao i vodeći Arsenal u engleskom prvenstvu. Trener Leicestera Claudio Ranieri jasno mu je poručio da na njega ne računa, a bivši napadač Rijeke i Dinama silno se želi izboriti za mjesto na Euru. Sjedeći na klupi, zasigurno se neće nametnuti izborniku Anti Čačiću

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr