KOVAČIĆ ODUŠEVIO PROTIV REAL MADRIDA: / 'Forza Mateo, forza Inter'

Image
Foto: AFP

Inter je na International Champions Cupu doživio uvjerljiv poraz od Real Madrida 3:0.

28.7.2015.
0:11
AFP
VOYO logo

Trener Intera Roberto Mancini je Brozovića i Kovačića stavio u prvih jedanaest, da bi ih kasnije zamijenio. Brozovića je u 52. minuti zamijenio Gnoukouri, a umjesto Kovačića je u 82. minuti ušao D’Ambrosio.

Mancini je inače poznat kao trener koji često vilo mijenjati formacije i sustav igre. Prošle sezone promijenio je dosta formacija, a u ovoj utakmici Brozović je igrao nešto ofenzivnije u odnosu na Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kova u povučenijoj ulozi

I ako ćemo vjerovati reakcijama navijača, čini se da je s tim itekako pogodio. Bez obzira na poraz. Kovačić je s nekoliko sjajnih poteza i prodora oduševio navijače Intera. Kova se mogao upisati i u strijelce, ali je njegov udarac s ruba kaznenog prostora zaustavio Keylor Navas.

"Mancini, ne mijenjaj Kovačiću poziciju, pronašao si ju", kazao je jedan navijač kojem se sviđa kako Kova igra na poziciji povučenijeg veznog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Forza Mateo, forza Inter", napisao je jedan od obožavatelja ispod You Tube klipa s najboljim Kovačićevim potezima protiv Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trebamo rasti kao ekipa'

No, nije samo ovaj navijač Nerazzurra oduševljen Kovačićem. Još je onih koji misle kako je hrvatski reprezentativac odigrao sjajnu utakmicu. Zanmljivo, ali Kovačića je iskritizirala jedna bivša legenda kluba.

Riječ je o bivšem napadaču milanskog Intera Robertu Boninsegniju koji je kazao kako "podaci govore kako Mateo Kovačić ne može biti glavni organizator igre Intera". Jer, prema njemu, "njegove osobine nisu prikladne za tu ulogu”. Uz to, savjetovao je treneru Manciniju kako se još mora pojačati u napadu, a poručio mu je kako u momčadi nema dovoljno kvalitetnih igrača. Istina ili samo pametovanje, doznat ćemo u nadolazećoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo rasti kao ekipa. Na pripremama radimo sve kako bi što bolji i spremniji dočekali sezonu. Što se tiče dvoboja, Real je odigrao sjajnu utakmicu, a ovakvi rezultati se događaju. Ipak smo još u pripremama", kazao je 21-godišnji Kovačić nakon sraza.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo