KOVAČEV NASLJEDNIK POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ: / 'Jasno mi je da su uznemireni'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

U subotu od 18:30 na rasporedu je njemački derbi

8.11.2019.
15:34
AFP
VOYO logo

Hans Flick, privremeni nasljednik Nike Kovača na klupi Bayerna, stao je pred novinare uoči subotnjeg derbija s Borussijom Dortmund. Ono što je posebno zanimljivo je je to što se u nekoliko navrata činilo se da govori Kovač.

"Protiv Olympikosa smo se orijentirali na obranu. Ofanzivno se još trebamo popraviti, ali ako imate dobru obranu, napad postaje bolji", rekao je Flikc. Poznato je da je bivši izbornik stalno govorio o obrani i defanzivnom pristupu , što su mu u klubu dosta zamjerili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se branimo kao jedno, onda možemo spriječiti golove", rekao je Flick što je još jedna izjava koju je Kovač često ponavljao. A onda je rekao ono što Rummenigge i društvo žele čuti, ali i vidjeti na travnjaku.

"Momčad je usredotočena i motivirana. Ja zagovaram nogomet s visokim posjedom lopte i učinkovitosti", rekao je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontrolirati loptu

"Moramo kontrolirati loptu. To smo uspjeli protiv Olympiakosa, ali Dortmund je druga stvar. Nismo zadovoljni onim što smo vidjeli u posljednje vrijeme. Protiv Olympiakosa smo željeli zadržati mrežu praznom. Čuli su se zvižduci s tribina. Svi u Bayernu jednostavno su naviknuti na nešto drugačije, na napadački festival. To neće doći preko noći", poručio je.

U svojoj prvoj utakmici na klupi, s Olympiakosom, na klupi je ostavio najveću zvijezdu Coutinha i Thiaga, dvojac bez kojeg Kovač nije mogao zamisliti početnih 11. U igru je zato gurnuo Müllera. Zbog Nijemca se pod Kovačem dizala prašina jer je pao u drugi plan. Sada je napadač došao na svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Coutinho i Thiago? Normalno je da su igrači uznemireni kad ne igraju. Imamo 18 igrača i svi mogu igrati i znaju da situacije nije laka", poručio je. Što se tiče njegove budućnosti izjavio je kako ga zanima samo Dortmund.

"Želimo pobjedu i ništa drugo nije bitno. Klub će donijeti odluku", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo