KOVAČ U SREDIŠTU SUKOBA NA VRHU: / Legenda spornom izjavom uznemirila prvog čovjeka kluba

Image
Foto: AFP

Njemački prvak u srijedu navečer igra polufinale Kupa, a par sati pije utakmice stigle glasine o svađi na vrhu

24.4.2019.
16:45
AFP
VOYO logo

Niko je nevjerojatno pozitivna osoba, jako je obrazovan i komunikativan. Od velike su mu važnosti dobri odnosi u momčadi i uvijek dobro rješava probleme s nama igračima. Poručio je to prije polufinala njemačkog Kupa između Bayerna i Werdera španjolski veznjak Thiago Alcantara.

Hrvatskom stručnjaku trebalo je nekoliko mjeseci kako bi nakon burnog početka mandata na klupi njemačkog prvaka pridobio igrače na svoju stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakom treneru teško je doći u veliki klub poput Bayerna. Ciljevi su visoki baš kao i očekivanja. To je normalno i na to se treba naviknuti. Mi se moramo korak po korak navikavati na trenera i on se mora naviknuti na nas. Samo je potrebno vrijem", izjavio je veznjak za Spox.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski(R) celebrates scoring with his teammates Colombian midfielder James Rodriguez (L) and Spanish midfielder Thiago Alcantara during the German Cup DFB Pokal final football match FC Bayern Munich vs Eintracht Frankfurt at the Olympic Stadium in Berlin on May 19, 2018. (Photo by Christof STACHE / AFP) / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880 /

Mora se dokazati

U međuvremenu, Sport Bild objavio je priču prema u kojoj tvrde da je predsjednik Bayerna Uli Honess bio uznemiren nakon što izvršni direktor kluba Kart-Heinz Rummenigge nije htio zagarantirati posao Niki Kovaču nakon što je pomeo Borussiju Dortmund 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rummenigge navodno još uvijek nije razgovarao s bivšim hrvatskim izbornikom kako bi mu pojasnio što je mislio. Tada je, podsjetimo, rekao kako nitko nema zagarantiran posao u Bayernu i da se svi moraju dokazati, pokazati što znaju i isporučiti rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo