KOVAČ U OZBILJNIM PROBLEMIMA: / Ove riječi posebno će teško pasti bivšem hrvatskom izborniku

Image
Foto: AFP

Nakon poraza od Liverpoola otvorila su se brojna pitanja pa i ono je li Kovač dorastao zadatku

18.3.2019.
14:12
AFP
VOYO logo

Šefovi Bayerna pitaju se je li Niko Kovač prava osoba za nadolazeće razdoblje ili je samo privremeno rješenje za jednu sezonu. Njegova taktika i ono što je momčad pokazala protiv Liverpoola potaknule su sumnje u njega, piše Kikcker ovog ponedjeljka.

Njemački magazin tako je doveo u pitanje sudbinu hrvatskog stručnjaka na klupi nogometnog giganta. Ispadanje u osmini finala Lige prvaka težak je udarac za ambicije kluba te su ga doživjeli kao fijasko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaba igra

Ono što se ponajviše predbacuje Kovaču je predefanzivan pristup protiv Liveproola. O tome je u nedjelju govorio predsjednik Uli Hoeness.

"Posljednja tri mjeseca igramo dobar nogomet. U srijedu smo igrali jako slabo i s premalo hrabrosti. Međutim, mislim da je pretjerano reći da Bayern više nije kompetitivan u Europi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvoji li Bayern dvostruku krunu to bi bio dobar argument bivšem izborniku za ostanak na klupi najmanje još jednu sezonu. Bayern na ljeto, prema pisanju Sport Bilda, namjerava potrošiti na pojačanja preko 200 milijuna eura pa bi njega dopao zadatak stvaranja nove momčadi.

U međuvremenu, još je jedno pitanje došlo na dnevni red. James Rodriguez zabio je protiv Mainza tri gola. Njemu na ljeto istječe posudba iz Real Madrida pa sada njemački velikan mora odlučiti hoće li ga otkupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James upitan

"Moramo odlučiti želimo li ga zadržati ili ne. On je sjajan igrač, a na kraju će nam trener reći što želi", rekao je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je pohvalio Kolumbijca te je rekao kako imaju još tri mjeseca kako bi donijeli konačnu odluku. No, sportski direktor Hasan Salihamidžić izgubi je strpljenje na ovu temu pogotovo jer su mu napomenuli što je Hoeness izjavio.

"Zašto mi uvijek kažete što je rekao Hoeness? Ne zanima me što je rekao. Svako pitanje počinje s Hoenessom. Ne želim komentirati njegove izjave. Raspravit ćemo i odlučiti Hoeness, Rummenigge, Kovač i ja. Mi smo Bayern i odlučujemo zajedno. Razgovarat ćemo i napustiti prostoriju kad se složimo. Tako to funkcionira u Bayernu", poručio je legendarni Braco, čije riječi prenosi Sport1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo