KOVAČ OPET IZNENADIO: / 'On je bio naš najbolji igrač'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

Hrvatski nogometni izbornik Niko Kovač uoči kvalifikacijske utakmice za Euro 2016.

5.9.2015.
12:39
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

"Nakon remija u Azerbajdžanu (0-0), sada se sve malo promijenilo i Norveška nam je došla na bod zaostatka. Oni su vrlo čvrsta momčad s nekoliko košarkaški visokih igrača, te će pokušati iskoristiti svoju prednost u skok igri. Morat ćemo se boriti od prve do zadnje minute, fizički će sigurno biti intenzivnije nego u Azerbajdžanu. No, imperativ je na Norveškoj, neriješen rezultat više igra nama nego njima, ali želimo pobjedu", rekao je Niko Kovač.

Nema smisla udarati

Osvrćući se na kiks protiv Azerbajdžana, izbornik Kovač je kazao:"Uz toliko propuštenih prilika ne može se dobiti utakmica. Remi se ni meni ne sviđa, ali nema smisla da sada udarim po dečkima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Azerbajdžanu su pod posebnim povećalom bili Marko Pjaca i Milan Badelj, a na meti kritika zbog promašaja našao se Mario Mandžukić.

"Pjaca je bio naš najbolji igrač, išao je okomito kao što smo i tražili, te je pokazao da može igrati u bilo kojem sustavu. Mislim da smo u njemu dobili još jednog važnog reprezentativca za budućnost. Badelj je bio odličan u obrambenom dijelu, a nije Mandžukić jedini promašivao i ne bih nikoga izdvajao", rekao je izbornik Kovač i tako zasigurno iznenadio mnoge koji su vidjeli mladog dinamovca kao jednog od najlošijih na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u ožujku u Zagrebu pobijedila Norvešku sa 5-1, a strijelci su bili Brozović (30), Perišić (53), Olić (65), Schildenfeld (87) i Pranjić (90+4). Lijevi branič Danijel Pranjić napominje da će Hrvatska ići na pobjedu u susretu s Norveškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč remiju u Azerbajdžanu moramo ostati pozitivni. Ja još uvijek mislim da smo najbolja momčad u skupini, samo moramo to pokazati na terenu. U Oslu ćemo krenuti u lov na sva tri boda. Norveška je i u Bugarskoj pokazala da je dobra, i bit će to drugačija utakmica od one u Zagrebu. Oni će otvoreno krenuti na pobjedu jer im to treba, i sigurno će biti ljepše nego u Azerbajdžanu", rekao je Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo