KOVAČ OBJAVIO KANDIDATE: / U reprezentaciji više igrača Hajduka od Dinama!

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju početkom sljedećeg mjeseca čekaju daleka gostovanja u Azerbajdžanu (3. rujna) i Norveškoj (6.

24.8.2015.
14:26
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

Podsjetimo, Vatreni unatoč oduzetom bodu zbog poljudske sramote i dalje vode na ljestvici. Imaju 14 bodova, dva više od Italije i s pobjedama u naredne dvije utakmice mogu doći do prolaza na EURO 2016 godine u Francuskoj. Što se sastava tiče, nema nekih iznenađenja, izbornik je mlađe snage prepustio izborniku U21 reprezentacije.

Najviše igrača Fiorentine

"Halilović, Pašalić, Rog i Šimunović sigurno su među mladim igračima na koje računamo i u A reprezentaciji, ali moramo voditi brigu i o mladoj reprezentaciji kojoj je važno pobjednički startati u nove kvalifikacije. To će na kraju koristiti i njima, dobro je da skupljaju reprezentativno iskustvo i igraju utakmice. Uostalom, i većina današnjih A reprezentativaca dala je značajan doprinos uspjesima mladih selekcija", smatra Kovač,te se osvrnuo na prvog suparnika u Bakuu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Azerbajdžan je promijenio izbornika, naš Prosinečki je to sada dobro posložio i oni djeluju kao ozbiljna ekipa što su pokazali i rezultatima. Kvaliteta je, dakako, na našoj strani, no tu razliku u klasi možemo pokazati jedino uz kvalitetan pristup, koncentraciju i ozbiljnost."

Zanimljivo, u reprezentaciji je najviše igrača Fiorentine (Badelj, Rebić, N. Kalinić), slijede realovci (Modrić, Kovačić), hajdukovci (L. Kalinić, Caktaš) i igrači Rijeke (Vargić, Lešković). Samo je jedan član Dinama - Marko Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POPIS KANDIDATA:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Marko Lešković (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Marin Leovac (PAOK)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjaci: Luka Modrić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Mateo Kovačić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mijo Caktaš (Hajduk)

Napadači: Nikola Kalinić (Fiorentina), Ante Rebić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Wolfsburg), Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Andrej Kramarić (Leicester).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo