SRUŠIO PSG

KOVAČ OBJASNIO KAKO JE STIGAO DO ČUDESNOG PREOKRETA I TRIJUMFA NAD PSG-OM: ‘Rekao sam igračima da su bili loši…’

Monaco je nakon prvog poluvremena gubio 2:0, a u nastavku je stigao do potpunog preokreta

U derbiju 11. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, velikim je preokretom kao domaćin svladao Paris SG sa 3-2 (0-2).

KOVAČEV MONACO ČUDESNIM PREOKRETOM SRUŠIO PSG: Gubio je 2:0 pa ‘razmontirao’ Parižane

Parižani su dominirali prvim poluvremenom te poveli 2-0 golovima Mbappea (15, 37-11m), a usto su im još poništena dva gola zbog malih zaleđa. Kovač je u nastavak utakmice krenuo s veteranom Fabregasom koji se pokazao kao ključni čovjek za preokreet. On je bio začetnik obje akcije iz kojih je Volland (52, 65) postigao pogotke za poravnanje da bi upravo Frabregas (84-11m) iz kaznenog udarca nakon prekršaja Dialla osigurao potpuni preokret.

‘Sve je moguće’

Kovač je nakon utakmice progovorio o tom čudesnom preokretu.

“Pod poluvremenom sam rekao igračima da su bili loši, da to nije Monaco koji želim gledati”, rekao je na početku pa nastavio:

“Rekao sam im da je sve moguće, da možemo pobijediti PSG ako budemo prava momčad i sretan sam s njihovom reakcijom. U prvom dijelu smo bili uplašeni, što nije bilo potrebno. Ako igramo brzo, ako igramo s jednim dodirom, možemo vjerovati u sve. Pa i oni su samo ljudi.”

Monaco je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto sa 20 bodova, četiri manje od vodećeg Paris SG-a, a jednim više od trećeg Lillea.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Povratak na Net.hr