KOVAČ NAPOKON PRED NOVINARIMA S OSMIJEHOM NA LICU: / Bivši izbornik primio dobre vijesti

Image
Foto: Screenshot

Tjednima je bio na udaru kritika, ali sada se čini da su bolji dani ispred njega.

30.11.2018.
13:15
Screenshot
VOYO logo

Želimo da Kovač u Bayernu ostane što duže i da bude naš trener ne samo na Badnjak 2018., nego i 2019. i 2020. Dobro poznaje klub i sviđa mi se njegov karakter. Spremni spremni smo mu pružiti priliku, ali na kraju dana bitno je da rezultati budu kako treba, a to nije peto mjesto na kraju sezone.

Tim je riječima čelnik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge dao javnu podršku hrvatskom stručnjaku nakon velike pobjede nad Benficom ovog utorka u Ligi prvaka. Bivši izbornik prokomentirao ih je tijekom konferencije za novinare uoči ogleda s Werderom ovog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakog dana želim biti sve bolji. Tijekom mojih pet mjeseci ovdje bilo je dobrih trenutaka i onih manje dobrih. Normalno je da su igrači koji ne igraju manje zadovoljni, a to je dobra stvar", kazao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek nam je cilj osvojiti prvenstvo, a uvijek želimo biti među četiri. To je minimum i svjestan sam toga", kazao je. Bayern se ove sezone dosta muči sa slabijim klubovima.

Sporne rotacije

"Teško je to objasniti. Za igrače su utakmice s najboljim uvijek posebne, ali moramo popraviti igru u prvenstvu", dodao je. Po tko zna koji put ove sezone odgovarao je na pitanje početnog sastava, odnosno čestih promjena u njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje sam došao znajući koliko ima vrhunskih igrača u momčadi. U početku sam puno rotirao, ali su onda došle ozljede. Početni sastav se nekako sam iskristalizirao. Sada neki igrači fiksni u početnom sastavu", kazao je.

Dobra je vijest što se se su oporavili Coman, Thiago i Gnabry, dok će se uskoro na treninzima pojaviti i Hummels te će imati 17 spremnih igrača na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo