NJEMAČKI MEDIJI OBRUŠILI SE NA KOVAČA: / 'Svi sumnjaju u njega, a priča oko Rebića i ostalih puno toga govori'

Image
Foto: Screenshot

Nemaju milosti za hrvatskog stručnjaka poslije poraza od Liverpoola

20.3.2019.
14:17
Screenshot
VOYO logo

Pod teškom paljbom njemačkim medija i nogometnih stručnjaka bio je Niko Kovač nakon prvog dijela sezone. Bayern je na zimsku pauzu otišao s devet bodova manje od Borussije Dortmund i činilo se da je prvenstvo izgubljeno. Također niti ždrijeb osmine finala Lige prvaka, kao što se kasnije pokazalo, nije mu išao na ruku jer su ih kuglice spojile s Kloppovim Liverpoolom.

Međutim, u nastavku sezone Bayern se probubio iz zimskog sna. U Bundesligi su su nadoknadili veliki zaostatak te su zauzeli vrh, a prva utakmice s Liverpoolom prošla je bolje od očekivanog. Nakon toga krenuli su hvalospjevi na Kovačev račun i to je trajalo sve do šokantnog poraza na Allianz Areni i ispadanja od Redsa u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li prava osoba za posao?

"Nakon utakmice s Liverpoolom igrači i vodstvo počeli su sumnjati u njegove sposobnosti. Šefovi se pitaju je li on prava osoba za posao, dok igrači propitkuju njegovu taktiku te im je dvojbena njegova taktika za velike europske utakmice", piše u srijedu Sport Bild.

Kovač je, navodno, prije utakmice tražio od momčad da ne krenu u sveopći napad nego da budu suzdržani što se na kraju pokazalo kobnim. Na poluvremenu im je rekao da zaigraju hrabrije i da budu odlučniji u napadu, ali bilo je već prekasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac arrives for the UEFA Champions League, last 16, second leg football match Bayern Munich v Liverpool in Munich, southern Germany, on March 13, 2019. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Loš start

"Sumnje u njegove sposobnosti već su se pojavile u prvom dijelu sezone. Prije svega, upitno je bilo to što bekovima nije bilo dozvoljeno da napadaju kao što je bio slučaj pod Heynckesom, zbog čega su patila krila", navodi Sport Bild.

Za kraj, plasirali su priču o izostanku podrške Kovaču odnosno da nema nikakvog utjecaja na pojačanja. Navodno je bivši izbornih prošlog ljeta htio dovesti AntuRebića prošlog ljeta, kao i Kevina Vogta što je uprava kluba odbila. Također, pišu da je u siječnju Kovač želio novog stopera, ali ga isto tako nije dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je pak zatražio da mu dovedu napadača Frankfurta Luku Jovića, ali vodstvo kluba niti u ovom slučaju ne ulaže nikakve napore da bi nešto poduzeli po tom pitanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo