ZUBLOCKA POTPUNO UNIŠTIO AQUAMANA: / Žižić solidan za Cavse, Rocketsi nastavljaju marširati

Image

LA Clippersi sve su bliže playoffu, ali i dalje u najboljoj formi na Zapadu igraju Houston Rocketsi koji su preuzeli kontrolu nad trećom pozicijom u konferenciji

9.3.2019.
8:24
VOYO logo

Ivica Zubac odigrao je jednu od kvalitetnijih utakmica otkada je stigao u Los Angeles Clipperse, u izravnom okršaju protiv Stevena Adamsa, 21-godišnji hrvatski centar pokazao se u boljem svjetlu. S 14 poena, sedam skokova, dvije blokade, asistencijom te osvojenom i dvije izgubljene lopte u 23 minute igre, Zubac je bio treći strijelac Clippersa koji su slavili četvrti put u nizu.

Houston Rocketsi trenutno su vlasnici najduljeg pobjedničkog niza u ligi, a nova 'žrtva' na tom putu postali su Philadelphia Sixersi. James Harden je bio najbolji s 31 poenom, deset skokova i sedam asistencija, 18 je ubacio Capela, a jedan manje Gordon. Tobias Harris je predvodio Sixerse s 22 poena i devet skokova, Jimmy Butler ubacio je 19, a Ben Simmons je pridodao 15 koševa, deset dodavanja i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žižića smijenio Nance

Golden State Warriorsi vratili su pobjednički osjećaj nakon najtežeg poraza otkada je u klub stigao Steve Kerr prije pet godina. Klay Thompson propustio je tu utakmicu, a u povratku na teren Denveru je ubacio 39 poena uključujući devet trica.

Miami se četvrtom uzastopnom pobjedom probio na osmu poziciju Istoka, upisali su laganu pobjedu pred svojim navijačima protiv Clevelanda ponudivši čak osam igrača s dvoznamenkastim učinkom. Kolonu je predvodio Josh Richardson s 20 poena. Ante Žižić, na drugoj strani, iako je duži period igrao kao član početne petorke preselio je na klupu nauštrb Larryja Nancea Jr. Žižić je pružio daleko kvalitetnije brojke, igrao je 15 minuta, zabilježio učinak od šest poena, šest skokova, po asistenciju, osvojenu i izgubljenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi rezultati:

Charlotte-Washington 112:111 Orlando-Dallas 111:106 Miami-Cleveland 126:110 Chicago-Detroit 104:112 Houston-Philadelphia 107:91 Memphis-Utah 114:104 New Orleans-Toronto 104:127 Golden State-Denver 122:105 LA Clippers-Oklahoma City 118:110

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo