TEK JE ZAVRŠILA SEZONA

ZNAJU LI ONI NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? Dončić je trenutno najveći favorit za osvajanje MVP nagrade

Sljedeću sezonu jako je teško bez takvih insajderskih informacija predvidjeti, no moglo bi se dogoditi da Giannis i Dončić završe u istoj momčadi (Dallas Mavericksima) i krenu u osvajanje naslova prvaka

NBA sezona završila je ove godine puno kasnije nego što je običaj, no još su više zabrinjavajuće vijesti da se ne zna točno kad će početi nova sezona.

Zna se samo da to neće biti ove kalendarske godine, zbog restrikcija uzrokovanih pandemijom koronavirusa nekako je vjerojatnije da će početi tek na proljeće sljedeće godine, a od toga nas onda dijeli jako dug period čekanja.

No već se naveliko kuju planovi za sljedeću sezonu. Glavna meta na tržištu NBA lige je Giannis Antetokounmpo. Grk je ove sezone još jednom uzeo nagradu za MVP-a, no strane kladionice za sljedeću sezonu imaju novog favorita koji je također – Europljanin.

[FOTO] ZAVIRITE U LEBRONOVU MEGAKUĆU OD 237 MILIJUNA KUNA: Jedna je od najljepših u Los Angelesu; Malo ih ovako nešto posjeduje

Dobro informirani

Njegovo ime je Luka Dončić i trenutno prednjači u previđanjima koje su pustile kladionice. Valja napomenuti da se radi o vrlo dobro infomiranim ljudima jer su uoči prošle sezone, još prije nego je Anthony Davis stigao u Lakerse, dali upravo Lakersima najveće šanse za osvajanje tog naslova.

Sljedeću sezonu jako je teško bez takvih insajderskih informacija predvidjeti, no moglo bi se dogoditi da Giannis i Dončić završe u istoj momčadi (Dallas Mavericksima) i krenu u osvajanje naslova prvaka.

Povratak na Net.hr