ŽELI DRES S BROJEM 3: / Hrvatski košarkaški biser dobio zanimljivu ponudu

Image
Foto: AFP, Mike Stobe

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša Dragan Bender (18) u svojoj novoj momčadi Phoenix Sunsima nosit će dres s brojem 3.

5.7.2016.
9:12
AFP, Mike Stobe
VOYO logo

Phoenis Sunsi objavili su brojeve koje će igrači nositi na dresovima iduće NBA sezone, a hrvatski krilni centar, 18-godišnji Dragan Bender, nosit će broj 3, broj koji je u New Jersey Netsima nosio najbolji hrvatski košarkaš svih vremena, slavni i nikad prežaljeni Dražen Petrović. Međutim, Jaredu Dudleyu to se i nije baš svidjelo.

Želi dres s brojem 3

Dudley je nisko krilo koje se vratilo u Sunse nakon godinu dana provedenih u Washington Wizardsima. Dudley je u Sunsima već igrao od 2008. do 2013. godine, a sad kad se ponovno vratio u Arizonu, želi obući dres s brojem 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu nastaje problem. Dvadeset i drugi pick prve runde NBA drafta 2007. godine je odlučio ponuditi Benderu 10 000 dolara samo kako bi mu ustupio svoj dres s brojem 3, a to je objavio i na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam 10 000 dolara za njega", napisao je Bender na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bender se još nije službeno oglasio povodom ove ponude, no od ponude vjerojatno neće biti ništa jer je Dragan broj tri odabrao upravo zbog svog idola Dražena Petrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo