ZANIMLJIVA VEČER STEPHENA CURRYJA: / Ostao bez ubačaja u prvoj četvrtini derbija lige, a onda...

Image
Foto: AFP

Bojan Bogdanović zabio je 21 poen, najviše u momčadi Indiana Pacersa

27.1.2019.
8:56
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac u momčadi Indiana Pacersa koja je poražena od Memphisa Grizzliesa 103-106 u jednoj od pet utakmica igranih u noći na nedjelju u NBA ligi. Bogdanović je za 36 minuta ubacio 21 koš (šut 6-14), te je dodao 5 skokova i asistenciju, ali to nije bilo dovoljno da bi se nadoknadilo neigranje najboljeg igrača momčadi Victora Oladipa, koji će zbog ozljede koljena zadobivene u srijedu pauzirati do kraja sezone. Kod Memphisa je Mike Conley zabio 22, a Jaren Jackson dodao 20 koševa.

Derbi u Bostonu

Golden State Warriorsi su ostvarili desetu uzastopnu pobjedu, u gostima su dobili Boston Celticse sa 115-111, najefikasniji u redovima branitelja naslova bio je Kevin Durant sa 33 koša i devet skokova. Stephen Curry je dodao 24, a, zanimljivo, niti jedan od njih nije stigao u prvoj četvrtini. Zato je u pet minuta druge povezao pet trica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Bostona Kyrie Irving je ubilježio 32 poena i deset asistencija dok je Al Horford dodao 22 koša i 13 skokova. Razočarao je Gordon Hayward koji je ostao bez ubačaja iz igre u 22 odigrane minute.

Nakon što su pobijedili Los Angeles Lakerse bez LeBrona Jamesa, a onda i Washington Wizardse bez Johna Walla aktualnim prvacima trebala je utakmica protiv jake momčadi u punom sastavu. I dobili su izvrstan dvoboj kojim je Steve Kerr postao trener koji je najbrže od svih stigao do 300. pobjede u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Triple-double Jokića

Bez moćnog centra Joela Embiida i šuterske prijetnje Jimmyja Butlera Philadelphia 76ersi su poraženi od Denvera Nuggetsa sa 110-126. Pobjednički momčad predvodio je srpski centar Nikola Jokić koji se vratio na parket s triple-double učinkom od 32 koša, 18 skokova i 10 asistencija.

NBA liga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs 114-126 Memphis Grizzlies - Indiana Pacers 106-103 (Bojan Bogdanović za 36 minuta upisao 21 koš, 5 skokova i 1 asistenciju za Indianu) Boston Celtics - Golden State Warriors 111-115 Denver Nuggets - Philadelphia 76ers 126-110 Portland Trail Blazers - Atlanta Hawks 120-111

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo