'Za kaos su krivi Kalmeta i Vrančić!'

14.3.2011.
22:51
VOYO logo

U Zadru i dalje nema mira. Nakon poraza od Hemofarma (71:88) i oproštaja od NLB lige, još uvijek se traže krivci, a v.d. direktora kluba Nebojša Belić podnio je neopozivu ostavku. No, nije zaboravio imenovati krivce zbog kojih je klub pao na najniže grane u svojoj povijesti.

"Mjesec i pol dana radili smo u klubu i davali sve od sebe kako bi ga izvukli iz nezavidne situacije, no postalo je jasno da se sve bitne odluke donose 'iz vana', te da smo mi samo marionete pred javnosti. Mi smo previše ozbiljni i odgovorni ljudi da bi to dopustili. Prema tome, ja pozivam te ljude neka oni stanu na čelo i neka se oni pojave pred javnošću", izjavio je Belić, a prenosi portal eZadar. Na pitanje tko su ti odgovorni ljudi, odmah je iz prve 'ispalio':

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To već i vrapci na grani znaju: Gradonačelnik Vrančić i ministar Kalmeta! To se najbolje očitovalo pri izboru novog trenera kluba kada glavni direktor i sportski direktor kluba nisu bili prisutni. No, da se nas pitalo, također bismo podržali izbor Pina Grdovića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon direktora Belić, riječ je preuzeo sportski direktor Branko Skroče, te otkrio sve slabosti današnjeg KK Zadra.

"Moram priznati da me gospodin Belić iznenadio svojim izlaganjem s obzirom da se nismo dogovarali o čemu ćemo pričati. Očito je da mu je 'puna kapa' svega, no sve što je rekao je istina, ništa vas nije lagao. U mjesec i pol dana, koliko smo tu, uvidjeli smo da je Zadar daleko najlošija momčad u NLB ligi. To nije traženje opravdanja, to je činjenica. Zadar nije ni fizički, ni psihički spreman ulaziti u borbu s momčadima kao što je Hemofarm, a radi se ipak o prosječnoj momčadi lige", otkrio je Skroče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije javio se i prozvani gradonačelnik Zvonimir Vrančić, koji je demantirao tvrdnje da su on i ministar Božidar Kalmeta odgovorni za stanje u klubu.

Osim posljednjeg mjesta i gubitka prava da slijedeće godine igraju u NLB ligi stigla je još jedna loša vijest za Zadrane. Naime, potvrđena je i informacija da je zbog neplaćenog poreza u posljednjih više godina dug od navodno 15 milijuna kuna prijavila i porezna uprava, te tako dodatno otežala teško financijsko stanje u kojem se klub nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103130353006 arti-201103060035006 arti-201103050314006

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo