WARRIORSI IZGLEDAJU ZASTRAŠUJUĆE: / Pogledajte zašto u NBA ligi svi drhte od Duranta, Curryja i društva

Image
Foto: AFP, EZRA SHAW
Image
Foto: AFP, EZRA SHAW

Golden State Warriorsi već su u prvoj utakmici NBA predsezone pokazali zastrašujuću moć.

5.10.2016.
8:38
AFP, EZRA SHAW
VOYO logo

Prošlosezonski finalisti NBA lige su u noći sa utorka na srijedu po hrvatskom vremenu uvjerljivo porazili LA Clipperse rezultatom 120 - 75, a u toj utakmici košarkaški svijet mogao je na djelu vidjeti moćnu petorku ratnika Curry-Thompson-Durant-Green-Pachulia, koja je u prosjeku na terenu provela oko 20 minuta i postigla čak 74 poena.

DARIO ŠARIĆ ODIGRAO PRVU UTAKMICU ZA 76-ERSE: Hrvat pružio sjajnu partiju i oduševio Amerikance

Petorka koja ulijeva strah svima

Ova petorka uistinu ulijeva strah svim protivnicima u NBA ligi, a Kevin Durant, nova megazvijezda Warriorsa, ubacila je indisponiranim Clippersima 21 poen. Najbolji strijelac susreta bio je sjajni šuter Klay Thompson sa 30 poena, dok je Steph Curry dodao 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je Golden State u ovoj utakmici moćno izgledao svjedoči i vodstvo na poluvremenu od 31 poen razlika i broj ubačenih poena (71). Na drugoj strani Chris Paul, Blake Griffin i DeAndre Jordan, najveće zvijezde Clippersa, postigli su samo 11 poena za ukupno 53 minute na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubili u finalu i odlučili dovesti - Duranta

Golden State je 2015. osvojio naslov prvaka, a prošle sezone je u regularnom dijelu srušio rekord po broju pobjeda, ali je u finalu protiv Clevelanda prokockao 3-1 vodstvo pa je ovog ljeta odlučio dovesti Duranta kako bi se još više pojačao.

U ovoj utakmici viđena je i sjajna akcija Warriorsa koju su kreirali Klay Thompson i Draymond Green. Thompson je na sebe, prilikom jednog protrčavanja ispod koša Curryja, dvojicu igrača i dodao Greenu koji je zakucao za ludnicu u Oracle Areni. U videu ispod možete vidjeti tu sjajnu akciju Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo