WADE PROZVAO PIERCEA I OPASNO MU SPUSTIO: / Oni imaju povijest; 'Znaš gdje živim'

Image
Foto: Screenshot

'Čini se kako je njihovo rivalstvo živo i danas'

28.9.2020.
7:15
Screenshot
VOYO logo

Senzacionalni košarkaši Miami Heata noćas su po hrvatskom vremenu u Orlandu, u šestoj utakmici finala Istoka u fenomenalnoj utakmici pobijedili Boston 125:113 i s 4:2 u pobjedama plasirali se u finale NBA lige gdje će igrati protiv Los Angeles Lakersa LeBrona Jamesa. Prva utakmica finalne serije igrat će se u noći sa srijede na četvrtak. Više o tome pročitajte - OVDJE.

'Čini se kako je njihovo rivalstvo živo i danas'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja zvijezda NBA lige i Miami Heata, bivši košarkaš, veliki Dwyane Wade, odmah po završetku susreta prozvao je svog nekadanjeg velikog rivala Paula Piercea. "Čini se kako je njihovo rivalstvo živo i danas", piše ugledni američki Yahoo NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ej Paul Pierce, znaš gdje živim", poručio mu je Wade.

Inače, Pierce i Wade imaju povijest. Čini se da ona potječe iz prošle godine, kada je Pierce na nacionalnoj TV rekao da je bio bolji igrač od Wadea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlične karijere

Oboje sigurno imaju odličnu karijeru, ali na kraju je Wade taj koji je osvojio tri prvenstva, dok je Pierce uzeo jedan. Ranije ovog mjeseca Pierce je iznio smiješnu tvrdnju rekavši da Heat još nije testiran u playoffu, iako su upravo na uvjerljiv način izbacili iz utrke vodeću momčad lige Milwaukee Bucks.

Tada je, prije 5. utakmice finala konferencije, Pierce osudio zvijezdu Heata u usponu Tylera Herroa jer si je dao nadimak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo