Vrlo dobri Draper i Banic, skromni Saric

U susretu osmog kola A skupine Eurolige kosarkasi Anadolu Efesa su u Kaunasu pobijedili Zalgiris 66:57 ostvarivsi i sestu pobjedu u skupini.

5.12.2014.
8:32
VOYO logo

Najefikasniji igrac u redovima Efesa bio je Amerikanac s hrvatskom putovnicom Dontaye Draper sa 14 koseva, dok Dario Saric nije imao svoju napadacku vecer.

Zabio je tek cetiri kosa uz sut 2/10 iz igre, te 0/3 za trice uz osam skokova. Kod domacina najvise je zabio James Anderson, 18 koseva uz cetiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju B skupine, u kojoj igra i Cedevita, Maccabi je u Tel Avivu pobijedio Albu Berlin 95:89. Bila je to peta pobjeda izraelskog sastava, te peti poraz Albe. Kod Maccabija najefikasniji su bili Devin Smith sa 26 i Brian Randle sa 21 kosem. Kod gostiju najefikasniji je bio Jamel McLean sa 16 koseva. Za berlinski sastav su nastupila dva hrvatska kosarkasa. Marko Banic je za 16 minuta zabio 12 koseva, dok je Leon Radosevic za 21 minuta ubacio 10 koseva.

U drugom dvoboju iz ove skupine Limoges je pobijedio Unicaju 67:64 ostvarivsi drugu pobjedu u skupini, dok je Unicaja upisala cetvrti poraz. Kod domacina najefikasniji je bio Jamar Smith sa 18 koseva, a kod gostiju Ryan Toolson sa 15 koseva. Cedevita u petak gostuje u Moskvi kod lidera CSKA koji je u prvih sedam kola ostvario sedam pobjeda. Cedevita im skor 2-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu osmog kola C skupine Fenerbahce je u Istanbulu pobijedio Panathinaikos 84:61, a za pobjednicki sastav je hrvatski kosarkas Luka Zoric zabio sest koseva. Zoric je igrao 12 minuta ubacivsi sest koseva uz sut 2/4 iz igre, te 2/2 s linije slobodnih bacanja. Imao je i tri skoka.

Fener su do seste pobjede u skupini predvodili Andrew Goudelock sa 18 koseva, te Semih Erden sa 14 koseva i sedam skokova. Kod gostiju, kojima je to bio treci poraz, najefikasniji su bili A.J. Slaughter sa 20, te James Gist sa devet koseva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo