KAKVA GLUPOST

[VIDEO] ZBOG OVE ŠALE NASTALA JE PANIKA U NBA LIGI: Zvijezda nije znala da se zaražena, namjerno je krenuo dirati sve oko sebe…

Francuski reprezentativac malo se narugao zaštitnim mjerama, ne znajući da je zaražen koronavirusom

Nekoliko novinara koji prate Utah Jazz testirani su na koronavirus, nakon što je All Star centar i suigrač Bojana Bogdanovića Rudy Gobert u srijedu bio pozitivan na koronavirus (COVID-19). Nije samo činjenica koja zabrinjava to što su novinari pratili momčad u kojoj je dijagnosticiran prvi slučaj zaraze u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Gobert je također namjerno dotaknuo novinarsku opremu u ponedjeljak uoči presice, onako u šalu, našalivši se na račun koronavirusa, ne znajući da je i on zaražen, pišu američki mediji.

ALL STAR ZVIJEZDA I BOGDANOVIĆEV SUIGRAČ ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Obustavljene su sve utakmice; Ovakvo što se ne pamti

Ironično se narugao mjerama zaštite

Francuski reprezentativac malo se narugao zaštitnim mjerama (od metar i 83 do 2.43 metra udaljenosti između igrača i novinara za vrijeme davanja izjava). Kao što se može vidjeti na snimci, mahnuo je Gobert rukama preko mikrofona na stolu, počeo izlaziti, zatim se vratio unutra i dodirnuo ih sve prije nego što je otišao.

U srijedu se doznalo da je Gobert zaražen. Tada, baš kada je utakmica Oklahome i Jazza trebala početi, prijavljeno je da je pozitivan na koronavirus.

Utakmica Jazza i Oklahome otkazana

Igračima je naređeno da odmah napuste parket, navijači su poslani kući, utakmica je otkazana i, ubrzo nakon toga, NBA je suspendirala sezonu. Jedan novinar koji čeka testiranje nakon igre primijetio je da, unatoč lošoj procjeni i šali u ponedjeljak, Gobert ima dobru reputaciju u medijima?


Rezultati NBA utakmica 11. ožujka

Philadelphia 76ers – Detroit Pistons     124:106
Atlanta Hawks – New York Knicks          131:136 (produžeci)
Miami Heat – Charlotte Hornets            98:109
Oklahoma City Thunder – Utah Jazz       odgođena
Dallas Mavericks – Denver Nuggets        113:97
Sacramento Kings – New Orleans Pelicans  odgođena


Rezultati by SofaScore

Povratak na Net.hr