VIDEO: / Real doveo spektakularno pojačanje!

Službeno je trogodišnji ugovor, do 30. lipnja 2015. godine, s madridskim Realom potpisao 27-godišnji španjolski košarkaški reprezentativac Rudy Fernandez.

16.5.2012.
16:38
VOYO logo

Na taj se potez talentirani bek-šuter, koji je ovu sezonu odradio u Denver Nuggetsima, odlučio po isteku četverogodišnjeg NBA ugovora koji je 2008. godine potpisao s Portland Trail Blazersima. Svjestan je da se zasad nije uspio nametnuti i da ondje neće moći dobiti ponudu financijski niti blizu one koju mu je dao Real. Premda se za Real vezao, kako piše Marca, dugogodišnjim ugovorom, rado bi se ponovno okušao u NBA ligi i dokazao da zadovoljava njezine standarde, što mu dosad nije uspjelo.

Trener Nuggetsa George Karl izjavio je nedavno da Rudy može postati vrlo dobar NBA igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi će zalet u karijeri bivši košarkaš Estudiantesa tražiti u klubu za koji je nastupao prošle jeseni tijekom štrajka u NBA ligi. Taj će proces početi već na Olimpijskim igrama u Londonu sa španjolskom reprezentacijom. Trenutačno se od ozljede leđa oporavlja i trenira u madridskoj luksuznoj četvrti Valle de las Cañas, gdje je kupio kuću. Fernandez je, piše Marca, prvo Realovo pojačanje za iduću sezonu. Drugo je 27-godišnji američki krilni centar njemačkog Bamberga, Marcus Anthony Slaughter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo