NBA DOIGRAVANJE

[VIDEO] POGLEDAJTE ŠUT KOJIM JE DAVIS ODUŠEVIO SVIJET: Još je bolje ono što je napravio nakon što je lopta ušla

Posebnu pozornost je privuklo i njegovo slavlje nakon pobjedničkog šuta. Davis je, poput nekog haklera na školskom igralištu vikao “Kobe!” kad je pogodio taj šut za pobjedu

Finale zapadne NBA konferencije zasad ide na stranu Los Angeles Lakersa koji su sinoćnjom pobjedom 105:103 poveli 2-0 u utakmicama. Lakersima je ovu pobjedu donio šut za tri poena Anthonyja Davisa u posljednjim sekundama susreta.

Davis je u prošlosti dosta kritiziran zbog svoje nemogućnosti da pogodi taj zadnji šut, pamti se njegov promašaj otvorene trice za pobjedu protiv Brooklyn Netsa u ožujku ove godine, no ovaj put je bilo potpuno drugačije.

Jamal Murray blokirao je Greenov šut za pobjedu dvije sekunde prije kraja, no lopta je nakon toga završila u rukama Davisa koji je bio hladnokrvan i preko Jokića ubacio tu loptu s trice za pobjedu. Jokićeva obrambena reakcija bila je dobra no Davisov šut – još bolji.

[VIDEO] DAVIS U POSLJEDNJOJ SEKUNDI TRICOM POTPIO NUGGETSE: Jokić i društvo sad su u iznimno teškoj situaciji

Kobe!

“Išli smo na akciju u kojoj je lopta trebala ići LeBronu. Gledao sam Ronda cijelo vrijeme, ljudi su govorili da ja nikad ne mogu doći do izražaja u ovakvim trenucima, da nisam spreman. Ali ja želim ovakve šuteve. Želim ključne akcije. Zbog ovoga su me doveli“, rekao je Davis nakon utakmice.

Posebnu pozornost je privuklo i njegovo slavlje nakon pobjedničkog šuta. Davis je, poput nekog haklera na školskom igralištu vikao “Kobe!” kad je pogodio taj šut za pobjedu. Pokojnom Bryantu takvo nešto bilo je već rutina, a, zanimljivo, upravo je Bryant posljednji put u doigravanju 2006. godine donio na sličan način pobjedu Lakersima.

Davisov šut za pobjedu u drugoj utakmici finala Zapada možete pogledati OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr