VIDEO: / Orlando u šoku, Boston slavi!

Dobili smo prvog polufinalista u ovogodišnjem doigravanju NBA lige - Boston je s 4:0 prošao New York.

25.4.2011.
12:23
VOYO logo

Kod Bostona je briljirao Kevin Garnett sa 26 koševa i 10 skokova, dok je kod Knicksa prvo ime ponovo bio Carmelo Anthony. No, njegova 32 koša nisu bila dovoljna za prvu pobjedu u doigravanju od 29. travnja 2001. godine. Dakle punih 10 godina!

A sudionik velikog finala 2009. godine, Orlando Magic na rubu je ispadanja od Atlante. Hawksi su slavili i u drugoj domaćoj utakmici te sad u seriji na četiri pobjede vode 3:1. Domaćine je do pobjede vodio Jamal Crawford sa 25 koševa, a kod Orlanda je već uobičajeno prvo ime bio Dwight Howard sa 29 koševa i 17 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teže od očekivanog, kroz prvu rundu krstare aktualni prvaci Los Angeles Lakersi. Nakon što su slavili u trećoj utakmici u New Orleansu, domaći su ipak bili bolji u četvrtoj (93:88) i izjednačili seriju na 2:2. Za to im je bila potrebna fenomenalna partija Chrisa Paula koji je zabio 27 koševa, a za triple-double je dodao i 13 skokova te 15 asistencija. Prvo ime Lakersa bio je Kobe Bryant sa 17 koševa i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metlu je, za razliku od Knicksa, uspjela izbjeći Philadelphia, koja je slavila u četvrtoj utakmici prve runde protiv Miamija 86:82. U taj je uspjeh najviše ugradio Elton Brand (15 koševa i 11 skokova). LeBron James je za goste zabio 31 koš uz sedam skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo