VIDEO: / Bikovi nikako da krenu u stampedo

Chicago je zahvaljujući Jordanovom nasljedniku Derricku Roseu u završnici ipak uspio slomiti otpor Indiane te povesti 2-0 u prvom krugu doigravanja.

19.4.2011.
14:46
VOYO logo

Bullsi su se pošteno namučili u drugom susretu doigravanja protiv Indiane (96:90), a ponovno ih je spasio Jordanov nasljednik Derrick Rose. Sredinom posljednje četvrtine Chicago je gubio 78:76, no tada je predvodnik krda Bikova ubacio koš i dodatno za vodstvo domaćina koje su zadržali do kraja meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rose je u posljednjoj četvrtini ubacio 14 od svojih ukupno 36 poena, no tek kada je Luol Deng (14 koševa) zabio dva slobodna bacanja 17.5 sekundi prije kraja susreta Bullsi su mogli početi slaviti pobjedu. U domaćim redovima je odličan bio i Carlos Boozer sa 17 poena i 16 skokova, dok je Pacerse predvodio Danny Granger sa 19 koševa.

Za razliku od prvog susreta, u drugom odmjeravanju snaga Miami je uvjerljivo nadigrao Philadelphia sa 94:73. LeBron James je bio najučinkovitiji igrač utakmice sa 29 koševa, dok je Chris Bosh dodao 21 poen za pobjednike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći član Miamijevog 'terceta snova' Dwyane Wade bio je upitan za ovaj susret jer je preskočio nedjeljni večernji trening zbog migrene, no pojavio se na parketu i ubacio 14 koševa. Sixerse je predvodio igrač s klupe Thaddeus Young sa 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo