NBA FINALE

[VIDEO] JIMMY BUTLER NADNARAVOM PREDSTAVOM SRUŠIO LAKERSE: LeBronu je jednom rečenicom dao do znanja što ga čeka

Može li žilavi Heat nešto ovakvo ponoviti, saznat ćemo u noći s utorka na srijedu, kad se po našem vremenu igra 4. utakmica NBA finala

Baš kad se plamen Miami Heata u velikom NBA finalu bio spreman ugasiti, Jimmy Butler bacio je još jedno drvo u peć. Odigrao je jednu od svojih najboljih partija u karijeri i vodio Heat do pobjede 115:104 i smanjenja ukupne prednosti Lakersa u finalu na 2-1.

Pobjeda Miamija veliko je iznenađenje jer u ovoj trećoj utakmici u svom sastavu nisu imali Bama Adebaya i Gorana Dragića koji su morali odsjediti na klupi zbog ozljeda.

No Butler je bio nadnaravno dobar, izgledao je kao superzvijezda u obrani i u napadu. Utakmicu je završio s 40 poena, 13 asistencija i 11 skokova, a uglavnom je čuvao LeBrona Jamesa, što nije baš najjednostavniji zadatak na svijetu. Butler je na terenu proveo skoro 45 minuta.

ADAM SILVER ODBACIO MOGUĆNOST: ‘Kratki prekid NBA sezone zbog OI u Tokiju je malo vjerojatan’

‘Bit ćemo mi dobro’

“Naravno da su oni pobjedivi, dok god mi radimo na terenu ono što moramo raditi. No znam da će oni u drugoj utakmici biti puno bolji. Nije me briga za triple-double, samo mi je bitno da smo pobijedili”, rekao je Butler kojeg su kamere snimile kako za vrijeme utakmice dobacuje LeBronu Jamesu: “Sad si u nevolji”.

LeBron je zabio 25 poena uz 10 skokova i 8 asistencija, no Lakersima je u ovoj utakmici zaista nedostajao Anthony Davis koji se zaustavio na 15 poena, uzevši samo 9 šuteva iz igre. Sažetak ove utakmice možete pogledati OVDJE.

“Vjerujte mi, bit ćemo mi dobro”, kratko je prokomentirao nakon utakmice Davis koji je uvjeravao novinare da si Lakersi u finalu neće više dozvoliti ovakav poraz.

Može li žilavi Heat nešto ovakvo ponoviti, saznat ćemo u noći s utorka na srijedu, kad se po našem vremenu igra 4. utakmica NBA finala.

Povratak na Net.hr