VIDEO: / Hrvatski 'dijamant' nastavlja raditi čuda i dizati publiku na noge!

Centar hrvatske košarkaške reprezentacije Ante Tomić predvodio je Barcelonu do 89:72 domaće pobjede protiv Žalgirisa iz Kaunasa u susretu 5. kola euroligaške skupine E.

31.1.2015.
11:49
VOYO logo

Tomić je za 24 minute provedene na terenu došao do učinka od 16 koševa, uz šut za dva 6-7, a pogodio je i sva četiri slobodna bacanja. Hezonja je za dva poena šutirao 4-5, za tri 0-3, a slobodna bacanja 4-4, te dodao jedan skok i dvije asistencije.

Osim toga, Hezonja je svojim atraktivnim potezima ponovno 'zapalio' dvoranu. Euroliga je tako potezom večeri proglasila alley-oop pri kojem je Marcelinho Huertas asistirao mladom Dubrovčaninu koji je u letu zakucao jednom rukom. Osim toga, i 'krađu' večeri je Euroliga također pripisala 19-godišnjem hrvatskom dragulju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je sada na omjeru pobjeda i poraza 3-2, dok je Žalgiris na 1-4. U drugom susretu skupine E igranom u petak Panathinaikos je svladao Galatasaray s 86:77 i tako stigao na omjer 3-2, dok je Galatasaray pao na 2-3. Na vrhu skupine E su Real Madrid i Maccabi s po četiri pobjede i jednim porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan posao u skupini F napravio je Fenerbahçe 68:60 pobjedom na gostovanju kod Unicaje u Malagi. Hrvatski reprezentativac Luka Žorić je u pobjedi turskog sastava sudjelovao s četiri koša (šut za dva 2-4) i četiri skoka za 16 minuta provedenih u igri. Ovom se pobjedom Fenerbahçe poravnao s Anadolu Efesom na učinku od tri pobjede i dva poraza, dok je Unicaja posljednja s pet poraza. Na vrhu skupine je CSKA s pet pobjeda ispred Olympiakosa koji je na omjeru 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo