VIDEO: / Cijela Amerika priča o 'sukobu' Jordana i LeBrona

Miami Heat lakoćom je slavio protiv Charlotte Bobcatsa u trećoj utakmici prvog kruga doigravanja NBA lige, a utakmicu je obilježio LeBron James.

27.4.2014.
13:47
VOYO logo

Najbolji igrač današnjice postigao je 30 poena i upisao 10 skokova u uvjerljivoj 98:85 pobjedi aktualnih prvaka, no možda najzanimljivije od svega dogodilo se nakon malo više od četiri minute igre u trećoj četvrtini.

James je ukrao jednu loptu u svojoj obrani, sjurio se preko otvorenog terena na suparnički obruč, no prije nego li je zakucao kamera ga je uhvatila kako gleda Michaela Jordana, većinskog vlasnika Charlotte Bobcatsa i po mnogima najboljeg košarkaša svih vremena, koji je sjedio na klupi svoje momčadi. 'Sukob' pogledima postao je prva vijest dana u košarkaškim krugovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamesov san je da jednog dana bude uspješniji od čovjeka koji je u svojoj karijeri osvojio šest naslov NBA prvaka, te i dan danas drži brojne rekorde u NBA ligi. James je, doduše, oborio neke, ali je i dalje daleko manje obožavan od strane košarkaške javnosti od legendarnog MJ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo