3. KOLO ABA LIGE

[VIDEO] CEDEVITA OLIMPIJA ZAMRZNULA SPLIĆANE USRED LJUBLJANE NA -28: Marko Luković pokazao Hardenove vještine; Pogledajte ovaj ludi potez

U redovima Splita najbolji bio Marko Luković sa 12 ubačaja

U prvoj utakmici 3. kola regionalne ABA Lige Cedevita Olimpija je danas u Ljubljani pobijedila Split  94-66 (19-19, 23-19, 39-14, 13-14).

Treća četvrtina prijelomna za Cedevitu Olimpiju

Nakon što je prva četvrtina završila rezultatom 19-19, Cedevita Olimpija je bolja u drugoj četvrtini 23-19, a u trećoj četvrtini Cedevite dominira i zabija 39 koševa, a Split samo 14. Za spomenuti kako je na samom kraju prve četvrtine viđen sjajan potez Marka Lukovića. On je dobio loptu u ruke, ušao u reket, fintirao iza leđa, napravio step-back i lijevom pogodio dalekometnu tricu u stilu Jamesa Hardena, kako to radi. Akcija je, naime, podsjetila na njega…

Domaću momčad je do pobjede predvodio Jarrod Jones sa 19 koševa, dok je Kendrick Perry dodao 16.

Split šesti sa četiri boda

U redovima Splita najbolji je bio Marko Luković sa 12 ubačaja, Sani Čampara je dodao 11, a Antonio Vranković i Darko Bajo po 10.

Split je šesti sa četiri boda nakon odigrane tri utakmice, a Cedevita Olimpija je treća s istim brojem bodova nakon dvije odigrane utakmice i dvije pobjede. Prva je Crvena zvezda.

Povratak na Net.hr