VIDEO: / Briljantno! Ovako nešto već dugo nije viđeno!

24.3.2012.
11:01
VOYO logo

Čak 51 poen centra Minnesote Kevina Lovea, što mu je ujedno i rekord karijere, nije bio dovoljan da njegova momčad slavi kod vodećeg sastava Zapadne konferencije. Da iznenađenja ne bude, pobrinuli su se Russell Westbrook s 45 i Kevin Durant s 40 poena i 17 skokova.

Thunder je tricom Kevina Duranta četiri sekunde prije kraja regularnog dijela utakmice poveo 116:113, ali je za manje od tri na drugoj strani poravnao Love i susret je otišao u produžetak. Manje od 20 sekundi prije kraja Minnesota je imala napad i prednost 129:126 kada je Love napravio grešku koja je njegovu momčad koštala pobjede. Pri okretu ispod koša zabio se u suparničkog igrača te pritom napravio pomak stajne noge odnosno korake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant je 10 sekundi prije kraja prvog produžetka tricom poravnao na 129:129, a u posljednjem napadu prvih pet minuta dodatka J.J. Barea promašio je otvoreni šut za pobjedu i susret je morao u drugi produžetak.

Tamo je Thunder uzeo konce igre u svoje ruke i nije dozvolio Minnesoti da ijednom povede, a ni izjednači, te je u konačnici slavio rezultatom 149:140.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptorsi prekinuli su New Yorkov pobjednički niz od pet pobjeda pod vodstvom novog trenera Mike Woodsona. Bilo je 96:79 za kanadsku momčad koja ni u jednom trenutku utakmice nije dopustila Njujorčanima da povedu, te je vodila s najviše 22 poena razlike.

DeMar DeRozan zabio je 30 poena za domaćine prije negoli je morao napustiti teren, nakon sudara sa suigračem Joseom Calderonom, tri minute prije kraja utakmice. Kod gostiju je najbolji bio Amare Stoudemire sa skromnih 17 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U teksaškom obračunu San Antonio Spursi uzvratili su Dallas Mavericksima za poraz otprije šest dana kada su aktualni prvaci u svojoj dvorani slavili 106:99. Ovoga je puta bilo 104:87 za sastav Grega Popovicha koji je igrao bez ozlijeđenog Tonyja Parkera. Danny Green ubacio je 18, Tim Duncan 15, Matt Bonner 12, a Manu Ginobili 11 poena za Spurse. Kod gostiju je najefikasniji bio Jason Terry s 18 koševa, a 16 je dodao i aktualni MVP doigravanja iz prošle sezone Dirk Nowitzki.

U izravnom dvoboju za osmo mjesto Zapadne konferencije Utah Jazz je na svom terenu lakoćom nadigrala Denver Nuggetse pobijedivši ih 121:102. Svi članovi početne petorke kod Jazzera bili su dvocifreni, a po broju poena prednjačio je Al Jefferson s 23 poena i osam skokova. Gordon Hayward dodao je 15 uz po sedam skokova i asistencija. Goste je s 20 predvodio Al Harrington, a Arron Afflalo zabio je 14 prije negoli je zaradio isključenje tijekom treće četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo još laganu pobjedu Miami Heata, druge momčadi Istočne konferencije, kod Detroit Pistonsa. Bilo je 88:73 za momčad najboljih prijatelja LeBrona Jamesa (17 poena, 10 asistencija) i Dwaynea Wade (24 poena), a to je ujedno bila i četvrta uzastopna pobjeda floridskog sastava.

Utakmicu u Detroitu obilježila je akcija Heatovih igrača, između ostalog Jamesa i Wadea, koji su na svojim tenisicama imali napise 'We want justice' i 'RIP Trayvon Martin'. Poruke su to u znak podrške, ali i zahtijevanja pravde, obitelji afro-američkog tinejdžera koji je prošloga mjeseca u predgrađu Orlanda ubijen. Prilikom pucnjave nosio je crnu majicu s logom Miami Heata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo