[FOTO, VIDEO] VELIKI MAGIC JE NA HVARU: / Za večeru je dao 1000 kuna; 'Ovo je sjajna reklama za Hrvatsku'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

"Legendarni američki košarkaš nakon Splita pristao je i na Hvar s luksuznom jahtom od 150 milijuna dolara i uživao u restoranu samo za one s najdubljim džepom", javlja 24sata.

4.8.2020.
6:15
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U Splitu izazvao pravu pomamu na Rivi

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, veliki Earvin "Magic" Johnson (60) nalazi se u Hrvatskoj na odmoru i, naravno, u fokusu je naših medija, ali i fanova.

Image
JEDAN OD NAJVEĆIH SVJETSKIH KOŠARKAŠA IKAD IZAZVAO LUDNICU U SPLITU: /

Sišao sa svoje jahte i odlučio prošetati; Nastala neviđena euforija

Image
JEDAN OD NAJVEĆIH SVJETSKIH KOŠARKAŠA IKAD IZAZVAO LUDNICU U SPLITU: /

Sišao sa svoje jahte i odlučio prošetati; Nastala neviđena euforija

U Splitu je izazvao pravu pomamu na Rivi, a onda se otisnuo vidjeti i što to nude srednjodalmatinski otoci. Legendarni američki košarkaš u ponedjeljak je tako stigao na Hvar, gdje je uživao u večeri u ekskluzivnom restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitatelj 24sata snimio je Amerikanca kako sa svojom 150 milijuna dolara vrijednom jahtom Aquila pristaje na hvarsku rivu i bezbrižno šeće kao da je, u najmanju ruku, parkirao bicikl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekolicina ljudi prepoznala ga je unatoč maski i tražila fotografiju, a Magic je lagano odšetao do obližnjega skupocjenog restorana Gariful za bogatu klijentelu, gdje se cijene prosječnog obroka kreću oko 1000 kuna. Kako god, sjajna reklama za Hrvatsku. Johnsonova jahta Aquila izgrađena je 2010., duga je 85 metara i najveći je američko plovilo za osobnu upotrebu još od 1930.! Prije se zvala Cakewalk, a prima svega 12 gostiju o kojima brine 28 članova posade", stoji u tekstu spomenutog medija.

Aquila 2010. dobila nagradu za najbolje dizajniranu jahtu

Tjedni najam? Ako vas i to zanima, samo 945.000 dolara ili - šest milijuna kuna. A za to dobijete na korištenje i kino, bazen, teretanu, sobu za masažu, spa, jacuzzi, noćni klub i, naravno, najmoderniju satelitsku komunikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aquila je 2010. dobila nagradu za najbolje dizajniranu jahtu, a prije četiri godine potpuno je renovirana, pa je i u toj konkurenciji opet dobila priznanje.

Za spomenuti kako je Magic Johnson tijekom svije velike karijere doslovno ispisao NBA povijest. Godinama je bio zaštitni znak Los Angeles Lakersa, pet puta je sa svojim timom osvojio naslov prvaka NBA lige, 1996. proglašen je među 50 najvećih igrača u povijesti NBA, a 2002. ušao je u košarkašku Kuću slavnih. Vodio je velike bitke s Bostonom Celticsima i Larryjem Birdom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Velika karijera

S američkim "Dream Teamom" osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, kada su u finalu pobijedili upravo Hrvatsku predvođenu Draženom Petrovićem, Stojkom Vrankovićem, Tonijem Kukočem, Dinom Rađom, Velimirom Perasovićem, Veljkom Mršićem, Vladanom Alanovićem, Franjom Arapovićem, Arijanom Komazecom, Dankom Cvjetičaninom, Alanom Gregovom, Aramisom Naglićem, Žanom Tabakom i izbornikom Perom Skansijem...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Johnson je već na ulasku u NBA ligu bio smatran fantastičnim igračem. To je potvrdila i činjenica da je izabran kao prvi na NBA draftu 1978. godine, a iako je visok čak 206 centimetara što bi bila visina za bilo koju od pozicija tri, četiri, pa čak i pet (nisko krilo, krilni centar, centar), trener je Johnsona bacio na - jedinicu, odnosno razigravača. I na toj poziciji košarkaškom svijetu pokazao je djelić svoje magije.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo