VELIKA ANKETA NET.HR-A: / Koga biste htjeli vidjeti na klupi hrvatske košarkaške reprezentacije?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska je razočarala na EuroBasketu.

11.9.2017.
13:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U jučerašnjem susretu osmine finala turnira, izabranici Ace Petrovića doživjeli su debakl protiv Rusije 78-101 (25-23, 21-19, 26-15, 21-29). Tako su se hrvatski košarkaški snovi o medalji srušili kao kula od karata.

[VIDEO] TEŽAK DEBAKL HRVATSKE: Rusi nas uništili. Bogdanović nije mogao sam, Šarić potpuno podbacio

Uoči natjecanja, Hrvatska je figurirala kao jedna od momčadi za osvajanje medalje. S takvim očekivanjima, naši su košarkaši otputovali na EuroBasket. Izbornik Petrović je sve podredio pripremi za 10. rujna, datum kojeg su u najavama stalno isticali i igrači, tempirali su formu za "utakmicu generacije", "utakmicu istine", a onda odigrali najslabiju partiju na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAZOČARANI ŠARIĆ POLUDIO I ODJURIO U SVLAČIONICU: ‘Čemu to pitanje?! Ma neću više razgovarati’

Babo i Šiši bili oštri u izjavama

Najveće zvijezde reprezentacije Bojan Bogdanović i Dario Šarić bili su oštri u izjavama nakon utakmice, krivili su pristup i manjak želje i volje. Navijači i komentatori prozivaju izbornika Acu Petrovića zbog izbora igrača i taktike, odnosno izostanka iste.

Upravo na krilima prošlogodišnjih dobrih igara u kvalifikacijama i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, Hrvatski košarkaški savez odlučio je produžiti mandat izborniku Petroviću, koji je ostao vjeran momčadi iz Rija, uz nekoliko novih imena i par veterana. Aco je dogovorio suradnju do kraja Eurobasketa, a što će biti kad se vrati u Zagreb, doznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVO JE TEŠKO ZA GLEDATI: Ovako su Rusi očitali lekciju Hrvatima usred Istanbula

Rad Ace Petrovića sad će se naći pod povećalom

O strancu na klupi Hrvatske maštaju tek mediji i poneki navijač. Aco je uskočio kada se činilo da ne postoji druga opcija, ali njegov rad proteklih mjeseci sad će se naći pod povećalom i pitanje je hoće li dobiti novu šansu. Jer, ruku na srce, Hrvatska ne igra dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, zanima nas vaše mišljenje. Kolika je odgovornost izbornika za rezultat na Eurobasketu? Je li Aco mogao napraviti više? Treba li otići i tko bi ga mogao zamijeniti? Koga bi vi, naši dragi čitatelji, htjeli vidjeti na kormilu hrvatske košarkaške reprezentacije?

ČITAVA HRVATSKA GORI NAKON PORAZA: ‘Sramota, ovo je sramota. Hoćete li spavati mirno?!’

Mislite li da je Aco Petrović zaslužio još jednu priliku ili je došlo vrijeme za svježu krv? Kao i prošle godine kada se raspravljalo o novom izborniku, krug kandidata je mali, a vrte se ista imena, od Repeše do bivšeg hrvatskog izbornika Spahije preko mladih nada iz domaće lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo