FANTASTIČNA UTAKMICA IVICE ZUPCA: / Čitluk Show u Houstonu; Nevjerojatni Hrvat upisao se u klupsku povijest

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ivica Zubac imao svoj mali privatni šou u Houstonu

6.3.2020.
7:01
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U derbiju večeri, okršaju drugoplasirane momčadi Zapada Los Angeles Clippersa Ivice Zupca i četvrtoplasirane Houston Rocketsa, noćas po hrvatskom vremenu u Toyota Centeru u Houstonu, slavili su gostujući Clippersi 120:105 za svoju 6 uzastopnu pobjedu. Hrvatski centar odigrao je najbolju partiju ove sezone.

Bez promašaja iz igre

Zubac je za 20:27 minuta na parketu ostvario double-double učinak 17 poena uz 12 skokova. Nije Ivica imao promašaja iz igre, gađao je 6-6, jednom je blokirao šuterski indisponiranog Jamesa Hardena, slobodna bacanja šutirao je 5-6 uz valorizaciju +23. Što se sve događalo u ovoj utakmici pogledajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SVLAČIONICA MOĆNIH CLIPPERSA NAKLONILA SE ZUPCU: /

Fantastični Zu ovo nikad još nije doživio

Image
SVLAČIONICA MOĆNIH CLIPPERSA NAKLONILA SE ZUPCU: /

Fantastični Zu ovo nikad još nije doživio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Double-double ispod 21 minute

Ovom predstavom Zubac se upisao u povijest Los Angeles Clippersa kao igrač koji je navedeni učinak postigao ispod 21 minute. Pogledajte samo što im je Zubac radio u reketu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom utakmicom Zubac si je poboljšao i statističke brojke, pa je sad na 8.0 poena, 7.0 skokova i 1.1 asistencija po utakmici u ovoj sezoni. Zanimljivo, ali Clippersi su do pobjede došli, između ostalog i zahvaljujući centarskoj vezi Zubac - Montrezl Harrell (19 poena, 10 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kawhi Leonard bio je najbolji igrač Clippersa sa 25 poena, 6 skokova i 5 dodavanja. Društvene mreže užarile su se zbog sjajne Zupčeve partije. Pogledajte kako je izdominirao jednog od najboljih igrača lige Hardena prilikom zakucavanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yahoo NBA: 'Clippersi su spremni za playoff'

Yahoo NBA piše kako su Los Angeles Clippersi, ovom pobjedom, sada izgrađeni za playoff. U predstavi koja bi mogla biti znak predstojećih sezona po kvaliteti i načinu igre, Clippersi su u potpunosti izdominirali Rocketse i vodili i 30 poena viška. Oslanjajući se na svoju elitnu obranu i veličinu u napadu, pišu Amerikanci, društvo iz Kalifornije zaustavilo je strategiju koja je iznenadila sve u ligi, s obzirom da su Rocketsi prije 14 utakmica eliminirali igrača iz startne petorke iznad 207 cm. I onda im se dogodio Ivica Zubac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti utjecajni američki medij ističe kako su Zubac i Harrell bili ofenzivno sjajni. Ni jedan od najboljih bekova lige Russell Westbrook nije mogao do pobjede sa 29 koševa, 15 skokova i pet asistencija dok se James Harden mučio u ovoj utakmici i na kraju zabio samo 6 poena i sedam skokova, dok je pucao iz igre loših 4 od 17. Bila je to loša predstava elitnog NBA igrača...

Rivers za ESPN: 'Imali smo Zupca'

Najutjecajniji američki sportski medij ESPN, na svom web izdanju piše kako su Clippersi vodili 67:44 nakon prvog dijela, u kojem je Houston imao 2-22 za tricu. Trener Clippersa Doc Rivers nakon susreta je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozicionirali smo se na pravo mjesto, tako da smo čak i kad smo zapali u probleme, imali Trezu (Harrell) ili Zu-a (Zubac) koji su potegli", rekao je Rivers....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden je mogao samo čestitati momčadi iz LA-a...

Harden: 'Idemo doma, pogledati koji film i pripremiti se što bolje možemo za sljedeću utakmicu

"Bilo je ovo sjajno iskustvo za nas na oba kraja parketa, i u obrani, i u napadu. Imamo još 21 utakmica do početka doigravanja i trebamo se pripremiti za puno više, puno veće ciljeve od ovog večeras što smo pokazali. Stoga, idemo doma, pogledati koji film i pripremiti se što bolje možemo za sljedeću utakmicu", jasan je bio James Harden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cury konačno zaigrao

Toronto Raptors su sa 121:113 svladali Golden State Warriorse za koje je prvi put nakon listopada kada je slomio ruku zaigrao Stephen Cury. Raptorse je predvodio Norman Powell sa 37 koševa. Kyle Lowry je dodao 26 koševa i deset asistencija, a Serge Ibaka 13 koševa i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bender zabio 3 poena

Curry je odigrao 27 minuta i zabio je 23 koša za Golden State. Dragan Bender je na terenu proveo 16 minuta i ubacio tri koša (šut iz igre 1/6, trice 0/3) uz pet skokova i četiri asistencije. U preostale dvije utakmice koje su sinoć igrane Denver Nuggets su sa 114:112 svladali domaće Charlotte Hornets, a pobjedu im je osigurao Jamal Murray koji je zabio koš šest sekundi prije kraja, dok su Philadelphia 76ers sa 125:108 bili bolji od Sacramento Kinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati NBA utakmica odigranih 5. ožujka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - Denver Nuggets 112:114 Houston Rockets - LA Clippers 105:120 (Ivica Zubac je odigrao 20 minuta za LA Clipperse, zabio je 17 koševa i upisao 12 skokova te jedan blok) Sacramento Kings - Philadelphia 76ers 108:125 Golden State Warriors - Toronto Raptors 113:121 (Dragan Bender je odigrao 16 minuta za Golden State, zabio je tri koša i upisao pet skokova i četiri asistencije)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo