USPJEŠNA VEČER HRVATA U NBA LIGI: / Hezonja slavio protiv LeBrona, Šarić napunio koš suparnika

Image
Foto: GIF/Youtube

Strašno loš niz Cleveland Cavaliersa i dalje traje

7.2.2018.
8:35
GIF/Youtube
VOYO logo

Novi raspad sustava u drugom poluvremenu utakmice u Orlandu doživjeli su Cleveland Cavaliersi, a on ih je odveo u četrnaesti poraz kroz posljednju 21 odigranu utakmicu. I dalje obrane nema, u posljednjih pet utakmica prvi favoriti Istočne konferencije, barem je tako bilo pred početak NBA sezone, primaju 122,4 poena u prosjeku. Ovaj put problem je bio i napad, ne i u prvoj četvrtini u kojoj su ubacili 43 poena. Muke su stigle pred kraj utakmice, u zadnjem razdoblju igre u kojem su kroz šest i pol minuta ostali bez poena, a ubacili ih ukupno devet kroz posljednjih dvanaest minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja ubacio 10

Situaciju su iskoristili košarkaši Magica napokon dočekavši da i oni osjete slast pobjede protiv Cavsa. Prethodnih su devet međusobnih sučeljavanja u kojima su bili domaćini, naime, izgubili. Da se to dogodi pomogao je i starter Mario Hezonja koji je učinak od deset poena (šut 4-9) i šest skokova ostvario za 25 minuta provedenih u igri, a najzaslužniji za ovakav rasplet bio je Jonathon Simmons sa 34 ubačena koša i sedam uhvaćenih lopti. LeBron James je za Cavse ubacio 25 uz deset skokova i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić dominantan

Poput Hezonje, uspješan je bio i Dario Šarić čiji su Philadelphia 76ersi iskoristili prednost domaćeg parketa za 115-102 pobjedu protiv Washington Wizardsa. Dapače, uz Joela Embiida (27 poena, 12 skokova) upravo je hrvatski košarkaški reprezentativac bio taj na čijoj je napadačkoj statistici upisana pobjeda protiv favorizane momčadi. Kao član početne petorke Šarić je dobio najveću minutažu (gotovo 40 minuta) u redovima pobjednika i iskoristio ih za 20 koševa (šut 8-14) i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bender napadački razočarao

Dio startne petorke Phoenix Sunsa bio je Dragan Bender, također u bogatoj minutaži (38), u utakmici protiv Los Angeles Lakersa, no napadačkim ju učinkom nije opravdao. Loših 2-10 iz igre bilo je dovoljno tek za osam poena koje je popratio sa šest skokova i četiri asistencije protiv sastava koji je slavio 112-93, a za kojeg je Ivica Zubac odigrao nešto manje od minute i pol bez poena, ali s jednom blokadom.

Westbrook bolji od Duranta

Zanimljivo je bilo u Oaklandu gdje su novi obračun imala bivša 'braća', danas žestoki suparnici Kevin Durant i Russell Westbrook, odnosno Golden State Warriorsi i Oklahoma City Thunder. Pobijedila je Westbrookova gostujuća momčad 125-105 prekinuvši niz od četiri vezana poraza. I sam Westbrook, koji je ubacio prvih devet od deset pokušaja i 21 koš u prvoj četvrtini, bio je s 34 poena i po devet skokova i asistencija uspješniji od Duranta koji je ubacio 33 poena i imao šest uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Orlando Magic - Cleveland Cavaliers 116-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies 108-82

Brooklyn Nets - Houston Rockets 113-123

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Knicks - Milwaukee Bucks 89-103

Toronto Raptors - Boston Celtics 111-91

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers - Washington Wizards 115-102

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 105-125

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Lakers - Phoenix Suns 112-93

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo