Ocajni hrvatski kapetan: 'Prvo i najvaznije je da prezivimo'

Kapetan hrvatske kosarkaske reprezentacije Roko Leni Ukic nakon poraza od Senegala na sluzbenoj stranici Eurolige napisao je blog.

2.9.2014.
14:30
VOYO logo

Hrvatska je SP otvorila tesko ostvarenom pobjedom protiv Filipina, potom je uslijedila fantasticna predstava i pobjeda protiv Argentine, a onda neobjasnjiv pad i poraz protiv egzoticnog Senegala.

"Ovaj poraz ce utjecati na nas. Znam kakav je mentalitet momcadi, ali u isto vrijeme, ako zelimo postati istinski pobjednici, moramo prebroditi nesrece poput ove, poraza u utakmici za koju su svi mislili da cemo pobijediti. Ako uspijemo u tome protiv Grcke, pokazat cemo da imamo karakter", istaknuo je Ukic i naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako cemo imati pravi pristup i fokus, bit cemo u redu. Ako cemo igrati bez entuzijazma i energije, kao protiv Senegala, nemamo sanse... Prvo i najvaznije je da prezivimo skupinu. To je nas prvi cilj. Siguran sam da hrvatski navijaci nisu uzbudeni zbog nas nakon sto smo izgubili od Senegala, ali nadamo se da cemo nastaviti pobjedivati i uciniti ih ponosnima", zakljucio je Ukic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo