UČENIK NAPOKON NADMAŠIO UČITELJA: / Rijedak poraz Spursa, Hezonja ubacio pet poena

Image

Rijetki su porazi košarkaške momčadi San Antonio Spursa u NBA ligi, no sedmi ovosezonski u 34.

2.1.2017.
8:27
VOYO logo

Bila je ovo i premijerna pobjeda Mikea Budenholzera, Atlantinog trenera koji je zanat 'pekao' od 1996. do 2013. kod Gregga Popovicha u Spursima, a stigla je u sedmom njihovom međusobnom sučeljavanju. Da bi bila i upisana Budenholzer je morao od Tima Hardawaya mlađeg dobiti izjednačenje karijere po broju poena (29, pet skokova, trica 6-7, ukupno 11-13), a od Paula Millsapa najbolji ovosezonski napadački učinak (32 koša, 13 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo tek treći poraz Spursa na gostovanjima u devetnaest odigranih utakmica i prva pobjeda Hawksa nad ovim suparnicima od 2010. i nakon jedanaest vezanih ogleda. Za poraženu je momčad LaMarcus Aldridge imao statistički najbolji učinak, a iznosio je 27 ubačenih koševa i trinaest uhvaćenih lopti.

Minutaža samo za Hezonju

Prevođeni centrom Mylesom Turnerom, koji je ubacio 23 poena i dodao im dvanaest skokova, Indiana Pacersi upisali su 117-104 pobjedu protiv Orlando Magica. Damjan Rudež nije nastupio protiv svoje bivše momčadi, a Mario Hezonja je dobio minutažu na kraju već rješene utakmice. Iskoristio je tih 4:24 za pet poena i jednu blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez minutaže je ostao Ivica Zubac u porazu Los Angeles Lakersa protiv Toronto Raptorsa, a bilo je 123-114 za gostujuću momčad. Dvadeset od ukupno 41 koša u posljednjoj dionici igre ubacio je Kyle Lowry, a tome dodao i devet skokova i sedam dodavanja suigračima za ubačaj.

Najviše je u noći na ponedjeljak ubacio C.J. McCollum, rekord karijere od 43 poena, u pobjedi Portland Trail Blazersa na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa. Završilo je 95-89.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Atlanta Hawks - San Antonio Spurs 114-112 (produžetak)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacers - Orlando Magic 117-104

Miami Heat - Detroit Pistons 98-107

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers 89-95

LA Lakers - Toronto Raptors 114-123

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo