VIDEO: / Urnebesno! Ova je hrvatska psovka obišla pola Europe!

Pravi je internetski hit na ovim prostorima postala snimka s utakmice između košarkaša CSKA-a i Unicaje, igrana u četvrtak u sklopu Eurolige.

23.1.2015.
21:47
VOYO logo

Naravno, ne bi to bilo čudno da se radi o nekom hrvatskom stručnjaku ili treneru iz neke od okolnih zemalja, ali glavni glumac ove priče je rođeni Grk! Riječ je o 44-godišnjem strategu Dimitriosu Itoudisu koji od ljeta prošle godine vodi CSKA.

Kako i zašto Grk na ruskoj klupi psuje na savršenom hrvatskom jeziku? Stvar je zapravo vrlo jednostavna: Itoudis je početkom devedesetih godina studirao u Zagrebu i tada je kao talentirani mladi trener najprije radio u juniorskoj momčadi KK Zagreba, a kasnije ga je za pomoćnika uzeo i tadašnji trener seniorske momčadi Boško Pepsi Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Vy__AkVArjQ

Radio je Itoudis u Trnskom od 1990. do 1995. godine kada se vratio u rodnu Grčku. Potom je neko vrijeme, što kao pomoćnik što kao prvi trener, radio u više klubova, a onda ga je za asistentaa u Panathinaikosu uzeo legendarni srpski stručnjak Željko Obradović s kojim je surađivao od 1999. do 2012. Imao je sasvim dovoljno vremena uz Obradovića da utvrdi psovke koje je naučio u Zagrebu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo