Katastrofa: Hrvat ne moze vjerovati kakva se sramota dogodila Barceloni

'Ovako odigrati u najvaznijem trenutku sezone je stvarno velika neugodnost.

17.5.2014.
11:24
VOYO logo

"Dobro smo poceli utakmicu. Unatoc losoj drugoj cetvrtini, na poluvremenu smo zaostajali samo 8 koseva razlike. Vjerovali smo tada da jos uvijek kontroliramo utakmicu i da smo u igri, a dogodilo se sasvim suprotno. Ovo je najlosija nasa utakmica u cijeloj sezoni", rekao je jos Tomic, koji je sa 16 koseva i 8 uhvacenih lopti bio prvi strijelac i skakac svoje momcadi.

"Trenirali smo mjesecima za ovaj dio sezone i dobro se pripremili. Drzali smo da smo u dobroj formi. No, tijekom utakmice smo imali psiholoskih problema. To je nasa odgovornost, ne mogu to poreci. Nismo mogli vjerovati da su nam toliko pobjegli. Iznenaden sam s rezultatom, ovo je tako tezak poraz. Real Madrid je dobra momcad, znali smo koliko su kvalitetni. Oni su odigrali pametno, ali mi nismo bili na istoj razini. Jednostavno nas nije bilo na terenu zadnjih 15 minuta. Ovaj poraz nas jako boli i sigurno ce utjecati na nas. Tesko ce nam nakon ovoga biti okrenuti novu stranicu", priznao je trener Barcelone Xavier Pascual.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid ce u finalu igrati protiv Maccabija, koji je u prvoj polufinalnoj utakmici svladao CSKA 68:67. Trener Kraljevskog kluba Pablo Laso ponudio je komentar polufinalnog trijumfa i najavio veliki finale.

"Cestitam mojim igracima na sjajnoj igri i velikoj pobjedi. Odigrali smo jako dobru utakmicu. Poceli smo sporo i imali problema s obrambenim skokom. Nakon sto smo pojacali pritisak u obrani, bili smo u mogucnosti kontrolirati tempo. Jako smo popravili i napadacku igru. Sretan sam sto smo pobijedili veliku momcad kao sto je Barcelona. Znate da u sportu mozete imati i dobre i lose dane, ali nasa partija je rezultat teskog rada i svakodnevnih napora. Odigrali smo sjajnu utakmicu, ali u nedjelju nas ceka novi izazov. Protiv Maccabija moramo opet biti na visini zadatka. Uvjereni smo da mozemo jos jednom ponuditi nase najbolje izdanje, ali, moramo biti usredotoceni", rekao je Laso, te je prokomentirao ulogu favorita u nedjeljnom finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, znamo da su nas smatrali favoritima i prije pocetka sezone, nakon proslogodisnjeg finala. Dokazali smo da se znamo nositi sa svim izazovima. Posao je novinara da odreduju favorite. Mi znamo da jesmo favoriti i moramo se nositi s time. Medutim, imamo maksimalno postovanje prema Maccabiju jer znamo sto su oni u stanju napraviti. Kada dodete do finala, tu vise nema favorita. U finalu su dvije odlicne momcadi koje su jako dobro pripremljene i bore se u jednoj utakmici za naslov europskog prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo