SVI PRIČAJU O NEVJEROJATNOJ PREDSTAVI CIBONAŠA: / Hrvat oduševio i Amerikance! 'Čestitali su mi'

Image
11.10.2016.
12:32
VOYO logo

U svoju uistinu čudesnu partiju Žižić je ugradio i veliki broj važnih poteza, a upravo njegovom blokadom Cibona je izborila produžetak, a zakucavanjem potvrdila pobjedu. Svoju briljantnu partiju košarkaš Cibone zaokružio je postigavši posljednjih pet poena na utakmici. Prvo je zabio uz dodatno slobodno bacanje za 87-85 dvije minute prije kraja, da bi pobjedu potvrdio spomenutim zakucavanjem 2.6 sekundi prije isteka vremena za konačnih 89-85.

Bila je to za njega teška utakmica, put do četiri ujutro, kad je došao u Zagreb samo se srušio u krevet i odspavao do pet popodne, piše 24 sata i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRILJANTNA PARTIJA CIBONINOG CENTRA: Žižić u pobjedi protiv MZT-a ubacio 37 poena uz 20 skokova

Voli skidati rekorde

"Njegov valorizacijski indeks, zbroj svih statističkih kategorija bio je 56, četvrti najbolji u povijesti ABA lige i za tri slabiji od rekordera Dejana Milojevića. Da je bio još koji poen ili skok, možda jedna izgubljena lopta manje, bio bi i najbolji", ističe 24 sata, a Žižić je na sve to kazao kako voli skidati rekorde, ali kako mu to i nije nešto posebno bitno.

Image
Image

"Bit će još prilika", kazat će Ante čija je izvedba s oduševljenjem dočekana u Boston Celticsima, koji su ga ovog ljeta draftirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nitko nije otišao s 19 godina u Ameriku i uspio'

"U svakodnevnom sam kontaktu s raznim ljudima iz kluba, prate sve utakmice. Čestitali su, naravno", dodaje Žižić za kojeg su u Ciboni još pršle sezone mislili da će odmah otići, čak i računali na novac od odštete, ali Ante ipak ostaje još ovu sezonu pod Tornjem.

"Zajednički smo, kao obitelj, odlučili da ostane još jednu godinu, skupi iskustva i poradi na tijelu. Vjerojatno bi 99 posto igrača odmah pojurilo u NBA, ali nitko nije otišao s 19 godina u Ameriku i uspio", rekao je stariji Žižić, oduševljen ovakvim raspletom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo