NEVJEROJATAN POTEZ: / Hezonja zabio jedan od najspektakularnijih koševa ikad u karijeri; morate vidjeti ovu ludost

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Ovako to atraktivno radi Mario Hezonja

10.1.2020.
8:45
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Neće pa neće po brojkama i minutama na terenu, ali hoće u atrakciji. Mario Hezonja još je jednom ostvario skromni učinak za svoj Portland Trail Blazers u NBA ligi. I u drugoj utakmici zaredom zabio je svega pet poena. Ovoga puta je, u noći s četvrtka na petak prema hrvatskom vremenu, Hezonja u porazu svoje momčadi na gostovanju u Target Centru 102:116, za nešto manje od 10 minuta igre, ostvario učinak od pet poena (šut 1/3, slobodna bacanja 3/3), četiri skoka, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu. Što se sve događalo u utakmici pogledajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
NASTAVLJA SE BOGDANOVIĆEVA RAPSODIJA: /

Hrvatski košarkaš ponovno je bio heroj Utaha, novom predstavom zaludio Amerikance

Image
NASTAVLJA SE BOGDANOVIĆEVA RAPSODIJA: /

Hrvatski košarkaš ponovno je bio heroj Utaha, novom predstavom zaludio Amerikance

Sjurio se na koš, visoko skočio i iza leđa zabio uz prekršaj

No, jednim se potezom Hezonja ipak istaknuo i pokazao talent i vještinu. Naime, nešto manje od četiri minute prije kraja prve četvrtine, pri rezultatu 19:18 za Blazerse, Hezonja je dobio loptu negdje na trici, munjevito ušao u reket, visoko skočio i iza leđa od table znalački zabio uz prekršaj za dodatno bacanje, ali je u zraku izgubio ravnotežu i nezgodno pao na leđa. Zabio je Mario dodatno bacanje i nastavio s igrom, ali uskoro je otišao u svlačionicu u kojoj je ostao do kraja prvog dijela. Na svu sreću vratio se u nastavku i odigrao još dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrew Wiggins zabio 23

Andrew Wiggins zabio je 23 koša uz osam asistencija za Vukove, dok ga je pratio Gorgui Dieng sa 12 poena i 10 skokova. Inače, Minnesota je Portland u drugoj četvrtini zadržala na svega 13 poena i šut iz igre 6-22, što je najgora četvrtina za Blazerse po poenima ove godine, javlja ugledni američki Yahoo NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkrili smo naš identitet i to je naša obrana", istaknuo je igrač Timberwolvesa Josh Okogie, koji je imao dvije krađe i dvije blokade u susretu...

"To je upravo ono što moramo biti svake večeri", ističe Josh Okogie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovi grizu u obrani

Minnesota je dočekala Blazerse s najboljom ocjenom obrane u ligi od 26. prosinca i držala protivnike do prosječnih 103,6 poena po susretu. Upravo se to i vidjelo u drugoj četvrtini. Vukovi su imali i četiri ukradene lopte - dvije je uzeo Robert Covington - i povećao prednost tijekom dominantne druge četvrtine. Minnesota je u drugoj nadmašila Blazerse 31-13 i povela sa 59:47.

"Bolji smo napadački tim kada se branimo", rekao je trener Saunders i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki posao cijele momčadi. Zadržati takvu momčad na 13 poena u drugoj četvrtini, to je zasluga cijele svlačionice".

Karla-Anthonyja Townsa nema gotovo mjesec dana

"Minnesota je u trećoj četvrtini upisala 41 poen i Timberwolvesi su prešli na tempomat", pišu Amerikanci. Wiggins je postigao devet poena u trećoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blazerse je, s druge strane, s 20 koševa predvodila prva zvijezda momčadi Damian Lillard. Karla-Anthonyja Townsa još uvijek nema u momčadi (već gotovo mjesec dana), ali Minnesota i bez njega ima pozitivan skor u posljednjih osam utakmica. Pobijedili su Wolvesi u pet od osam posljednjih susreta pa im je to dalo mir, nakon katastrofalnog početka prosinca. Portland je izgubio sedam od posljednjih devet i obje su momčadi izvan zone doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žižić ubacio dva poena

Centar Ante Žižić odigrao je sedam minuta za Cleveland koji je nakon produžetka slavio u Detroitu 115:112. Ubilježio je Splićanin dva poena (šut 1/3) te po jedan skok, asistenciju i osvojenu loptu. Najbolji u redovima Cavaliersa bio je centar Tristan Thompson s učinkom karijere od 35 koševa te 14 skokova, a odlični Andre Drummond je za Pistonse zabio 28 uz čak 23 skoka.

OKC bolji od Houstona

Oklahoma City Thunder je sa 113:92 pobijedila Houston Rocketse kojima nije pomogao ni Russell Westbrook sa 34 koša. Westbrook je odigrao 11 sezona za Thunder kojem je pomogao da stigne do devet doigravanja NBA završnice prije nego je prošle godine prešao u Rocketse. Odano mu je priznanje posebnim videom na početku utakmice u Chesapeake Energy Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danilo Gallinari je bio najbolji strijelac Oklahoma Cityja sa 23 pogotka, Shai Gilgeous-Alexander je dodao 20, a Chris Paul 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden zabio najmanje ove sezone

Trenutačno jedan od kandidata za MVP nagradu James Harden je odigrao nešto slabiju utakmicu, zabio je svega 17 koševa, najmanje ove sezone.

Philadelphia 76ers je sa 109-98 bila bolja kod kuće od Boston Celticsa. Josh Richardson je za pobjedničku momčad zabio 29 koševa, a Ben Simmons 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati utakmica u NBA ligi odigranih 9. siječnja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 112:115 (produžeci) (Ante Žižić je odigrao sedam minuta za Cleveland, zabio je dva koša i upisao jednu asistenciju, jedan skok, jednu ukradenu loptu i jedan blok) Philadelphia 76ers - Boston Celtics 109:98 Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers 116:102 (Mario Hezonja je odigrao deset minuta za Portland, zabio je pet koševa i upisao četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu) Oklahoma City Thunder - Houston Rockets 113:92


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo