STRAŠNE NAJAVE IZ DRAŽENOVA GRADA: / Slavni klub želi postati prvak Hrvatske - odmah!

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

To će se posebno svidjeti navijačima

28.6.2019.
10:49
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Ante Burić izabran je za novog predsjednika GKK-a Šibenik. 35-godišnji odvjetnik dobio je povjerenje na Skupštini kluba, a Upravni odbor šest članova. Ante Nakić izglasan je za dopredsjednika, a tu će još biti Zvonimir Čović, Nikola Grubić, Ivana Bobek, Denis Vlahov te Marko Sandrić.

Uglavnom, Burić je odmah po dolasku dao ozbiljne najave, za početak povratak izvornog imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sponzori-partneri

"Svaka čast nogometu, vaterpolu, veslanju, ali jedan je sportski brend u gradu, a to je Šibenka. Želimo se vratiti korijenima i pokušat ćemo vratiti to slavno ime našem klubu", rekao je novi predsjednik po imenovanju.

"Na meni i na ostalim članovima uprave jest da osiguramo sredstva za normalno funkcioniranje kluba. I zato u Upravi mora biti jasna podjela uloga, svi moraju dati svoj obol, ali ne samo članovi uprave, nego i skupštinari i sve ostali koji vole ovaj klub. Ne želimo tražiti sponzore koji će nas spašavati, nego koji će biti naši partneri, koji će imati interes da ulože u klub."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

28.04.2019., dvorana Baldekin, Sibenik - NBA zvijezda Dario Saric na utakmici. Druga utakmica cetvrtfinala Prvenstva Hrvatske, GKK Sibenik - KK Zadar. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ono što će se, pak, posebno svidjeti navijačima, jest sljedeća rečenica. Ostaje samo pitanje koliko je i realna.

"Želja mi je da u sljedećoj sezoni budemo prvaci. Mislim da si taj cilj moraju postaviti svi koji se natječu jer samo tako, težeći najvišim ciljevima, možeš ići naprijed, a ne reći: "Idemo biti sedmi, osmi". U svakom slučaju želimo imati konkurentnu momčad Splitu, Zadru, Ciboni. Da bi se mladi igrači razvijali, trebaju kraj sebe imati iskusne, kvalitetne igrače i time ćemo se voditi kod dovođenja pojačanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daljnji iskorak

Šibenski dogradonačelnik Paško Rakić bio je na sjednici predstavnik Grada koji će biti glavni sponzor kluba.

"Nije tajna da već duže vrijeme brusimo ovu priču. Kao što je netko kazao, Klub je na prekretnici, mi sada preuzimamo najveću odgovornost za njega. Želimo da GKK Šibenik bude stabilan prvoligaš, s ciljem da u ove tri godine napravi daljnji iskorak. Na vama je velika odgovornost i želim vam da ostvarite rezultat koji će biti na ponos cijelom gradu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo