STEVE KERR POTPISAO NOVI UGOVOR S WARRIORSIMA: / Ostaje na čelu Golden Statea i ulazi u povijest

Image
Image

Dobio je nagradu za sjajne rezultate posljednjih nekoliko godina

18.7.2018.
14:34
VOYO logo

Američki košarkaški trener Steve Kerr (52) produžio je ugovor s NBA prvacima Golden State Warriorsima, ali nije objavljeno na koliko sezona te kolika je vrijednost novog ugovora. "Vrlo smo sretni što smo postigli dogovor sa Steveom Kerrom, koji će voditi ekipu sljedećih nekoliko godina", objavio je Bob Myers, generalni menadžer Warriorsa.

Izuzetno uspješan

Kerr je u protekle četiri sezone s Warriorsima osvojio tri prstena i definitivno zaslužio da se to osjeti i na njegovom ugovoru. Koji bi trebao biti među najizdašnijima u cijeloj Ligi i koji će zamijeniti onaj petogodišnji koji je potpisao 2014. godine. Navodno bi po sezoni trebalo u brojkama iznositi oko deset milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušao u elitu

Steve Kerr je u Golden State stigao 2014. godine i sa Warriorsima je osvojio tri naslova prvaka (2015, 2017, 2018), a po dosadašnjem ugovoru zarađivao je pet milijuna dolara po sezoni. 52-godišnji trener ušao je u elitnu grupu treneru koji su bili prvaci barem tri puta. Legendarni Phil Jackson djeluje nenadmašno s 11, Red Auerbach slijedi ga s devet, a po pet imaju Pat Railey, Gregg Popovich i John Kundla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo