SRPSKI PLEJMEJKER OTKRIO POZADINU OTKAZA U NBA-U: / Iznio i planove za reprezentaciju

Image
Foto: AFP

Bivši košarkaš LA Clippersa i srpske reprezentacije otkrio je planove za kraj sezone

18.2.2019.
16:17
AFP
VOYO logo

Donedavno još košarkaš Los Angeles Clippersa, 31-godišnji srbijanski reprezentativac Miloš Teodosić odlučio je da će do kraja sezone odigrati još samo dvije utakmice za svoju nacionalnu izabranu vrstu te nakon toga završiti sezonu.

"Odlučio sam da nigdje neću igrati do kraja sezone, da ću se odmoriti i kroz reprezentativno okupljanje u srpnju pripremiti za sljedeću sezonu", izjavio je Teodosić na okupljanju srpskih košarkaša uoči kvalifikacijskih utakmica za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kini, u kojima će Srbiji suparnici biti Estonija i Izrael, prenose srbijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija će u četvrtak gostovati u Tallinu kod Estonije, zadnja momčadi u skupini L, a u nedjelju će ugostiti Izrael u Beogradu. Iz te dvije utakmice Srbiji je za plasman na Svjetsko prvenstvo potrebna jedna pobjeda i to samo u slučaju da četvrtoplasirana Gruzija u posljednje dvije utakmice slavi na gostovanju u Grčkoj te kao domaćin svlada Estoniju.

Miloš Teodosić još nije igrao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, zbog ozljede je morao propustiti i Europsko prvenstvo 2017. godine, na kojem je Srbija poražena u finalu od Slovenije, tako da je posljednji put u nacionalnom dresu nastupio u finalu olimpijskog turnira 2016. u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je uvijek drago igrati za reprezentaciju. Potrudit ću se koliko god mogu pomoći ekipi da ostvari barem jednu pobjedu u sljedeće dvije utakmice", rekao je Teodosić koji je objasnio i kako iza razlaza s Clippersima nije ostalo nikakvih repova.

"Prvi put sam dobio otkaz u nekoj ekipi i to nije lako, ali je nešto što sam priželjkivao. Mučili su se Clippersi sa mnom i ja s njima. Nisam želio biti zamijenjen u klub u kojem ne bih igrao. Sve u svemu sam zadovoljan situacijom. Ostali smo u super odnosima." rekao je ponajbolji europski razigravač koji je u dvije NBA sezone za Clipperse odigrao 60 utakmica s prosjekom od 21,4 minute na parketu uz 8,0 koševa i 4,0 asistencije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo