'Sretan ti rođendan, znaš da si bio najveći na svijetu!'

Legendarni košarkaš Chicago Bullsa i po mnogima najveći svih vremena Michael Jordan u petak je proslavio 49. rođendan. 'Znaš da si bio najveći na svijetu, sretan ti rođendan!

17.2.2012.
22:37
VOYO logo

Gospodina Zraka i njegovog posebnog dana sjetili su se neki velikani NBA lige, bivši poput Magica Johnsona i aktualni LeBrona Jamesa. "Sretan rođendan osobi koju sam idolizirao i poput koje sam želio biti dok sam kao klinac igrao košarku. Michael Jordan - G.O.A.T. (skraćenica od geatest of all times - najveći svih vremena, op.a.)", napisao je LeBron James putem Twittera.

Magic Johnson, nekadašnja zvijezda LA Lakersa koja danas radi kao televizijski komentator za ESPN, izjavio je: "Njegova volja za pobjedom bila je veća od bilo koga drugoga. Njegov talent je bio veći od svih drugih i bio je nevjerojatan natjecatelj. Želio je pobijediti više od bilo koga drugoga protiv koga sam igrao tijekom karijere. Michael Jordan, sretan ti rođendan, znaš da si bio najveći na svijetu", izjavio je Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći najbolji strijelac NBA lige svih vremena (32.292 koša) odveo je Bullse do šest naslova NBA prvaka devedesetih godina prošlog stoljeća (1991-1993., 1996.-1998.). Najbolji strijelac NBA lige Jordan je bio 10 sezona, sedam puta uzastopce između 1987. i 1993. godine i onda opet između 1996. i 1998.

Najkorisnijim igračem NBA lige (MVP) imenovan je pet puta, a najkorisnijim igračem NBA finala šest puta. U njegovoj prebogatoj riznici trofeja nalaze se i dvije zlatne olimpijske medalje s Igara 1984. godine u Los Angelesu i 1992. godine iz Barcelone kada je bio predvodnik originalnog Dream Teama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo