SRBIJO, ČUJEŠ LI OVO? / Slovenci poslali opaku poruku orlovima! 'Ne želim zvučati bahato, ali...'

Image
Foto: AFP

Rado Trifunović, pomoćnik izbornika slovenske košarkaške reprezentacije, smatra da Slovenija ima velike izglede za pobjedu protiv Srbije u finalu EuroBasketa, koji je na rasporedu u nedjelju u 20.

16.9.2017.
14:09
AFP
VOYO logo

"Ne želim zvučati bahato, ali imamo velike izglede za pobjedu protiv Srbije u finalu EP-a. To govorim jer smo pružili odlične partije na EuroBasketu, a u prilog tome ide i forma naših igrača te energija koju pokazuju", rekao je samouvjereno Trifunović i tako indirektno poslao poruku Srbima koji bi je trebali itekako ozbiljno shvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ide u prilog toj tvrdnji je pakleni dvojac Dragić-Dončić koji je jednostavno nezaustavljiv, a što se moglo vidjeti u svim dosadašnjim susretima. Slovenija je do finala poput uragana protutnjala EuroBasketom, pomevši svoje protivnike, a kao šlag na tortu došlo je razvaljivanje aktualnih prvaka Europe Španjolaca u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

INVAZIJA NA ISTANBUL: Pola Slovenije dolazi na finale, rasprodano već 11 čarter letova

"Srbija je slična Španjolskoj, s tim da je bolja u obrani. No, mislim da im možemo parirati našom brzom igrom i kontranapadima".

Pomoćnik slovenskog izbornika izdvojio je trojicu igrača - Bogdana Bogdanovića, Bobana Marjanovića i Vladimira Lučića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bogdanović je najbolji igrač Srbije, on vuče sve konce. Centar Marjanović odlično koristi svoju visinu, navlači na sebe protivnika i onda dijeli asistencije suigračima. Treba izdvojiti i Vladimira Lučića, koji je uvijek aktivan i uvijek na pravom mjestu. Izgleda neprimjetno, ali kad mu pogledaš statistiku sve ti je jasno", ocijenio je Trifunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo