ŠOK ZA PRVAKE: / Stephen Curry i društvo su sada pred velikim izazovom

Image
Image

Veliko iznenađenje priredili su košarkaši Oklahoma City Thundera pobjedom u Oaklandu kod aktualnih prvaka, nadoknadivši manjak od četrnaest poena u 108:102 pobjedi.

17.5.2016.
8:19
VOYO logo

Kevin Durant postigao je 26 poena (imao i deset skokova) i ubacio ključni koš 30,7 sekundi prije kraja ogleda, a Russell Westbrook od svojih 27 poena njih 24 'stavio' u drugom dijelu igre, a 19 u trećoj četvrtini. Imao je i dvanaest asistencija i sedam osvojenih lopti, a korisnim se za momčad pokazao i Steven Adams sa 16 ubačenih koševa i dvanaest uhvaćenih lopti pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry bolji od Millera

Drugu utakmica serije koja se igra na četiri pobjede dvije će napadački najefikasnije momčadi osnovnog dijela NBA lige igrat u utorak ponovno u Oracle Areni. Najkorisniji pojedinac uvodnog dijela sezone Stephen Curry ogled je završio s 26 poena, sedam asistencija i osobnim rekordom doigravanja od deset skokova, ali i sedam izgubljenih lopti, a Warriorsi su u ovoj utakmici promašili previše trica (ukupno 11-30) da bi se mogli nadati konačnom slavlju. Osim toga, 42 koša u drugom poluvremenu i tek 14 u zadnjoj četvrtini njihovi su najslabiji učinci ovosezonskog doigravanja.

Klay Thompson je 19 od svojih 25 poena ubacio u prvom dijelu igre, a u nastavku častio Thunder šutom 3-10. Dodajmo da je Curry u ovoj utakmici trice gađao 6-14 i da mu je ovo bila 45. uzastopna utakmica u doigravanju u kojoj je pogodio barem jedan dalekometni šut. Srušio je time rekord Reggieja Millera ostvaren u razdoblju od 1995. do 2000. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijski finale:

Golden State Warriorsi – Oklahoma City Thunder 102:108

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Oklahoma City vodi u seriji 1:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo