ŠOK ZA PRVAKE: / Bogdanović prelomio utakmicu i donio pobjedu Netsima

Image
Image

U najjačoj košarkaškoj ligi svijeta više nema neporažene momčadi.

9.11.2016.
8:14
VOYO logo

Njemački razigravač Dennis Schröder ubacio je osobni rekord od 28 poena, Kent Bazemore dodao 25, a Paul Milsap 21 za pobjedu protiv branitelja naslova koji su sad na omjeru 6-1. Atlanti, čiji su igrači odigrali odličnu obranu nad LeBronom Jamesom u prvom poluvremenu, je ovo bila peta pobjeda u sedam odigranih utakmica.

James je do poluvremena bio na učinku od tek dva poena da bi kraj ogleda protiv sastava protiv kojeg su slavili u posljednjih jedanaest susreta dočekao s 23 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U noći na srijedu na parketu su bili i Brookly Netsi hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića. Susret protiv Minnesota Timberwolvesa otišao je na njihovu stranu rezultatom 119-110, što je Netsima, koji imaju i četiri poraza, bila treća slavljenička utakmica sezone. Bogdanović je u njoj sudjelovao učinkom od 13 poena, dvije asistencije, te po jednim skokom i osvojenom loptom u nešto više od 27 minuta provedenih u igri. Presudni su ipak bili njegovi koševi u samoj završnici utakmice kad je pri +2 niti minutu prije kraja prvo 'stavio' duboku tricu za 115-110, a potom, kao i Whitehead, bio siguran s crte slobodnih bacanja.

https://vine.co/v/5jDjbdpevQU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uputio je Bogdanović ukupno devet šuteva prema suparničkom košu, od čega osam za tricu. Pogodio je triput, a sa crte slobodnih bacanja u sva je četiri pokušaja bio precizan.

U redovima poražene momčadi istaknuo se Andrew Wiggins s 36 ubačenih koševa i osam uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo dobru utakmicu odigrao je i Dragan Bender za Phoenix Sunse koji su bili blizu pobjede protiv Portland Trail Blazersa, no ostali i korak prekratki. Završilo je 124-121, a Bender je za 23 minute postigao deset poena i imao dva skoka. Iz igre je gađao 4-9, od čega 2-4 za tri poena. Nezaustavljivi su za pobjednike bili Damian Lillard (38) i C.J. McCollum (33).

NBA liga, rezultati:

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 106-110

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Nets - Minnesota Timberwolves 119-110

Memphis Grizzlies - Denver Nuggets 108-107

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers - Phoenix Suns 124-121

LA Lakers - Dallas Mavericks 97-109

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 102-94

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo