Šok u Srbiji: Zbog Partizana se pola Beograda diglo na noge

Veliki financijski problemi zadesili su košarkaše Partizana. Slavni beogradski klub je pred kolapsom i prijeti mu čak i gašenje.

27.6.2013.
11:32
VOYO logo

Predsjednik kluba Predrag Danilović otkrio je da je situacija u klubu izuzetno teška, te da postoji realna mogućnost da Partizan sljedeće sezone čak i ne igra prvenstvo Srbije, ni ABA ligu, pa ni Euroligu.

"Situacija je u ovom trenutku takva da mogu staviti ključ u bravu i zatvoriti Partizan. Znam da će mnogima biti drago što to čuju, ali unatoč svemu nismo bili državni projekt i nemamo novca. U ovom trenutku nismo u stanju igrati ni domaću, ni regionalnu, a kamoli Euroligu", rekao je Danilović, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danilović je još dodao da je klub igračima dužan čak 1,5 milijuna eura, a otprilike isti iznos od njih potražuje i država.

"Političari nemaju osjećaj za rezultate koje smo napravili, a svima je jasno da dok oni ne kimnu glavom nema pomoći. Zato ih molim da kimnu", zavapio je predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se dogodi ono najgore, bit će to veliki šok u Beogradu i većini Srbije, jer rezultati koje je klub ostvario u posljednjih desetak godina jasno kažu da je Partizan jedan od najtrofejnijih klubova na ovim prostorima. Posljednjih 12 godina Crno-bijeli su prvaci Srbije, a u posljednjih sedam čak šest puta su bili osvajači regionalne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo