Šok u Srbiji: Nitko ne može vjerovati što su Hrvati napravili usred Beograda!

Stigao je povijesni dan za modernu hrvatsku košarku.

24.4.2014.
22:48
VOYO logo

"Kad vidim kako se igrači vesele, to mi je najveća nagrada. Radili smo ozbiljno, znali smo i da će biti Zvezda nervozna. Ona je bolja i kvalitetnija, ali sistem nije pravedan i trebalo je vrednovati njezino prvo mesto. Nama je pružena prilika ipak da materijaliziramo pad u zadnjoj četvrtini, koji je bio neminovan zbog umora", rekao je mladi trener Cibosa i dodao:

"Zvezda igra srcem i borbeno, rotacija je velika. Dario Šarić je bio fenomenalan u prvom dijelu, Blassingame tijekom cijelog susreta, ali na kraju nema više kisika, dođe do padova, loše se razmišlja. Međutim, idemo maksimalno u finale, kao u hrvatskom prvenstvu. Bilo bi lijepo da igramo s Cedevitom da igramo, a ako ne, protiv Partizana u punoj Areni", najavio je Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/sj_notPc-aQ

Dario Šarić je utakmicu zaključio sa 21 košem, 15 koševa i 6 asistencija, dok je prvo ime susreta bio Jerel Blassingame s 28 koševa i čak 9 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je vjerojatno moja najveća pobjeda u karijeri. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, od početka smo krenuli furiozno. Na poluvremenu smo se dogovorili da čuvamo vodstvo, no čak smo ga u trećoj dionici i povećali. Na koncu smo zakuhali situaciju i skoro ugrozili pobjedu", rekao je Šarić i zaključio:

"Nadam se da ćemo u finalu igrati još bolje. Bilo bi super kada bi u finalu igrali protiv Cedevite".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak će se za plasman u finale boriti Cedevita i Partizan, a ako barem jedan beogradski klub ne izbori finale, bit će to težak udarac za srpsku košarku. Srpski mediji već su i poraz Crvene Zvezde označili kao katastrofu, a teško je i zamisliti kako bi košarkaška nacija reagirala ako se u finalu usred Beograda nađu dvije zagrebačke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo